Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Mida selga panna
 
murelik, 60a 04. november 2015, kl 11.02
Ees seisab Uusaasta pidu eriliselt kaunis saalis, kuhu saabub palju inimesi. Ball see pole aga tavalist riietust selga nagu panna ka ei soovi, millist pidulikku riietust soovitaksid sina, noorem inimene,üle keskea naisele,kes on keskmises pikkuses ja kehakaalus normaalne?
 
jummel küll 04. november 2015, kl 11.56
pane mingi klassikaline kleit ja ongi. ei pea pilku püüdma millegi ülepakutuga või vastupidiselt mõne koleda kostüümiga.
 
moemutt 05. november 2015, kl 16.19
Kas hästi lihtne ühevärviline kleit, mis ei tohiks väga pikk olla,kui jalad vähegi kannatavad, siis võiks natuke üle põlve olla, nii 10-15 cm, toon -toonis sukapüksid, aga mitte heledad läikivad, vaid pigem tumedamad. Kui on ägedaid saapaid, mis sobivad ka siseruumidesse, siis saapad, kui mitte siis kingad ja mingi pilkupüüdev ehe või ehted. Aga kui meeldivad pikad püksid, siis pidulikud tumedad, näiteks mustad püksid, ja mingi siidine pluus või tuunika peale. Kui püksid on puusast ja kintsudest liibuva joonega, siis võiks pluus olla selline hõljuv või kehasse töödeldud aga näiteks eest šabooga. Jalga sel juhul kõrgemate kontsadega jalanõud. Aga ükskõik mis riietust sa ei valiks, see peab sulle endale väga meeldima ja sa peaksid selles ennast ülimugavalt tundma.Ja soeng võiks vabam olla, mitte kiiver.
 
kah mutt 08. november 2015, kl 10.14
Ära üle ka pinguta. Peaasi, et selle riide välja kannad. Pane kvaliteetne ja hästiistuv ühevärviline kleit. Kui sul on, siis ka vastavad disain ehted. Sukad pane veidi tumedamad ja kingad olgu ka väga korralikud ja siis veel nahast kott. Head pidu.
 
arvan 14. november 2015, kl 13.39
yhevärviline kleit oleks liiga igav ja tavaline, igaljuhul ka püksid mitt, nii et polegi see väga lihtne
 
mutt 62 14. november 2015, kl 15.34
samas olukorras oli pidu ja panin selga tumesinise pitskleidi, hästi liibuva ja varrukateta, peale luxususlik nahkjakk ja kaela valgest kullast ja pärlitest kee. kõik kiitsid.
Liibuva kleidi osas ilkuda ei maksa, olen väga sale.
 
mis 21. november 2015, kl 16.14
te siiani olete peole selga pannud?Kui vanus juba selline siis peaks riideid ja nende kandmise kogemusi küll olema.
 
vvv 22. november 2015, kl 14.15
Mine alasti,,
 
Kai 24. november 2015, kl 11.53
kust saab osta ilusat,luksuslikku nahkjakki nr.50
 
hmm 29. november 2015, kl 20.02
Mulle tundub see luksuslik nahkjakk tobe, aga ma vist ei kujuta õiget tüüpi jakki ette. Pmst pane ilus kleit, kui oled sale, siis on ju tegumoe suhtes palju variante, peaasi, et ei oleks liiga mini, põlvini ikka peaks vast ses eas riietel pikkus olema mu meelest. Ja värv/muster vali endale meeldiv ja sobiv. Pluus ja seelik võib ka olla tegelikult. Paljud vanainimesed kannavad pidulikel puhkudel jäikasid läikivaid pintsakuid, millel on ümar kaelus, need pole päris minu maitse, aga põhimõtteliselt võib sellistega ka ju käia.
 
nahkjakkk 30. november 2015, kl 22.01
Minu oma on pärit kauplusest Snob, ma ei tea praegust
kaubavalikut, ostsin aasta tagasi.
Võid vaadata ka Kaubamajja, aga arvestama pead u. 300 euroga.
 
naine arvab 05. detsember 2015, kl 20.11
Jõulupeole ei lähe soliidne daam higiseks ajava nahkjakiga nagu bussi kontrolör. Ikka kleit selga ja kõpsukad jalga ning korralik meik ja kõrvarõngad kaela ka midagi ilusat ja küüned laki alla.
 
artist 06. detsember 2015, kl 08.14
Ei kujuta ka ette, et oleksin peol üleriietes, võib-olla oleks parem variant hoopis luksuslik kasukas ja saapad. Ise käin pidudel hinnalises kleidis ja kontskingades ning samas klassis ehted käivad asja juurde. Ruumid ju soojad.
Las nahad olla ikka loomade seljas.
 
Karra 17. detsember 2015, kl 12.48
Mariliis Anger on näidanud oma blogis erinevaid kleite. Äkki saad siit mingi idee :)

Punased - http://www.mariliisanger.com/fashion/something-red-for-christmas/
Litritega - http://www.mariliisanger.com/fashion/9-silmapaistvat-litritega-kleiti/
Mustad - http://www.mariliisanger.com/fashion/13-gorgeous-black-dresses-for-upcoming-holidays/
 
N45 18. detsember 2015, kl 15.47
kui tegemist tallinna inimesega ja plaan midagi uut osta, siis kaubamajas ja stockmannis nõustajad olemas. saab proovida riideid ja komplekte. selline distantsilt ilma inimest nägemata nõustamine väga keeruline, seda enam et igaühel tekivad omad assotsiatsioonid mingist riietusest. peaasi, et ei oleks "odav" tulemus - ja palju kalleid asju koos kaa eelpool kirjeldatutest viitab kirjelduse järgi odavale kitsi maigulisusele. ei saa ka distantsilt midagi soovitada, sest kõik sõltub ka inimese natuurist. kui on nö särav natuur, siis kannab pidulikul puhul tõesti lihtsa musta kleidi ja kvaliteetse (ka odavaid ehteid on, mis näevad välja kallid ja kvaliteetsed - siin tulebki mängu nö peen maitse) ehtega kogu sära edasi. samas kui ei ole väga särav natuur, siis võib lahjaks jääda. soovitan ikka minna poodi, nt nädalavahetuse hommikul, kui inimesi riidepoes veel vähe ja lihtsalt koos müüjaga hakata proovima. samas on mõtetu meeletuid summasid mingi peo pärast magama panna, kui riiet hiljem kuskil kanda ei ole. kokkuvõtteks: ole sina ise, tunne end hästi ja unusta ebakindlus.
 
N45 18. detsember 2015, kl 15.51
lisaks, stockmannis paljud riided parema hinnaga kui kaubamajas. st ei maksa karta nö "kalleid" poode. paljuski asi kinni müütides.
samas ka presidendi vastuvõtul on käinud naisi, kes on laenutanud kleidi. vbl on mõtekas vaadata üldse laenutuse poole, seal nõustajad olemas ja ei pea palju raha kulutama, kui midagi pidulikumat plaanis soetada.
 
veel nahkjakist 18. detsember 2015, kl 16.14
tundub, et paljudel pole ettekujutust sellest, missugune on luksuslik nahkjakk. Ju siis olete näinud ainult türgist toodud jopesid.
Ja higistamise on ikka väga individuaalne, pole elus kunagi seda kogenud mujal kui infrapuna sunas.
 
viimasele 19. detsember 2015, kl 10.17
Oma haigusest, miks sul higinäärmed ei tööta, räägi perearstile, ju sa haised ka jubedalt.
 
kõigeviimasele 19. detsember 2015, kl 10.59
Higista oma sapp mujal välja, siin on rohkem nagu moeteemad.
 
25a neiu 21. detsember 2015, kl 20.42
mina näeks 60+ daami seljas pikemat musta kleiti, millel on sädelevat materjali, litreid või siis mustad sädelevad ehted juures. muidugi kui oled väga lühike, siis pikem kleit muudab jalad veel lühemaks. kui soovid rohkem värve, juurde sinised/punased ehted, näiteks suurema kiviga sõrmus, ei pea olema mingi vääriskivi. kui on vähemalt õlgadeni juuksed, võiksid need juuksuril lasta kenast siledaks sirgendada ja siidiseks teha heade vahenditega. lokk muudab minu arvates vanemaks.
 
realist 22. detsember 2015, kl 00.47
veel nahkjakist Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tundub, et paljudel pole ettekujutust sellest, mis
> sugune on luksuslik nahkjakk. Ju siis olete näinud
> ainult türgist toodud jopesid.
> Ja higistamise
> on ikka väga individuaalne, pole elus kunagi seda
> kogenud mujal kui infrapuna sunas.

Mis sind seal infrapuna saunas higistama ajas?
Klaustrofoobia kinnisest ruumist?
 
vaatan ajas tagasi 22. detsember 2015, kl 13.05
"Luksuslik nahkjakk" toob silme ette sellise Kapa-Kohila kohaliku baarimiljöö 90.-ndate algul tümaka, odava alkoholi ja õhtu lõpetuseks korraliku kaklusega.
 
laske käia ! 22. detsember 2015, kl 17.05
Jah, siin kommijad ongi vist sealt Kapa-Kohilast, et pole luksuskaupade poodi suuremas linnas julgenud sissegi astuda.
 
artist 22. detsember 2015, kl 19.19
Nahk on luksuslik üksnes omaniku seljas, kelleks on loom.
Kuum oli ta ehk 90-ndatel, aga nüüd on lausa uus sajand. Kaubanduses on väga ilusaid asju, mida osta ja rõõmuga kanda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!