Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
juuksed
 
juuksed 20. november 2015, kl 17.46
Kas keegi on pikad juuksed kohe poisipeaks lõikand? Kahetsesite?Tahaks nii undercuti lõigata aga mul pikad hästi paksud ja kohevad kerge lainega juuksed niiet ma ei kuidas see jääda võib.
 
tyi 20. november 2015, kl 17.57
Kindlasti jääb ilus. Mina lõikasin ka pikad juuksed kohe lühikeseks ja ei kahetse. Oleks juba ammu aeg olnud- mõtlen nüüd- Inimesed on ju erinevad.
 
:) 20. november 2015, kl 22.34
Tõesti, inimesed on erinevad ja samuti nende peakuju. Poisipea ei sobigi kõigile - oleneb, mis sealt juuste alt välja tuleb: klassikaliselt kaunis kukal ja kena sihvakas kael? See ju super.
Või lame kukal ning kaela pole ollagi...
Ja eks näokuju loeb ka palju. Pirnikujuline või jämeda lõuaga ristkülik ja poisipea, no pole kena. Sõltumata sellest, millised su juuksed on.
 
Jahh, kahju hulludest 20. november 2015, kl 23.35
pikad hästi paksud ja kohevad kerge lainega juuksed niiet ...
sa ei saa enam KUNAGI neid tagasi opakas!
Kanna siis vahelduseks veidi poisipea parukat, kui muidu ei saa
 
:) 20. november 2015, kl 23.44
Ole nüüd, eelmine opakas! Muidugi saab tagasi, ega siis juustega midagi juhtu, kui nad korra maha lõigata. Vähemalt kolme aasta pärast on uuesti pikad, mõnel ka kiiremini.
Kui on hästi läbi mõeldud, siis vaheldus on ikka tervitatav. Justkui uus inimene.
 
mm 23. november 2015, kl 10.15
Mina olen kandnud kõike, siilipeast kuni pikkade juusteni. Praegu on selline pika tukaga moodne poisipea, päris pikki enam ei tahaks, igav ja üksluine. Olen alati imestanud inimeste üle, kes keskkooli üheksandast klassist alates pole lõikust ja värvi 25 aastat muutnud. Juuksed kasvavad ju kogu aeg, lõika mida tahad. Eelduseks on muidugi väga hea käega juuksur.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!