Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
noormehed mantlitega
 
Imestaja 27. detsember 2015, kl 16.43
Olen märganud viimasel ajal ringi kaperdamas noori mehi mantlites, mingi krdi sall kaela ümber, vahel ka soni peas ja prillid ees, jalas mingid krdi ilma firma märkideta turu potased või ketsid või siis hoopis mingid kollakaspruunid saapad! Ju see mingi uus hipsteri komme ole! Mida teie arvate sellisest "moest"! Minu arust suht nõme, kui noor mees kannab igapäeva tänavariietusena mantlit, mantel ikka pidulikumaks puhuks. Neil endil imelik pole ve, jope ju palju mugavam. Krt neid mantli kandjaid vaadates tuleb vene aeg meelde, kui mõnel veel soni müts ja lenini stiilis habemetuust ka on, siis tulevad kohe kommunistid meelde, tahaks vastu vahtimist ühe hea nätaka panna sellisel. Äkki ongi mingid venelased, või eesti keelt räägivad nad küll, et pigem mingid vasak"intellektuaalid" siis?
Mida siinse foorumi rahvas arvab? Kas teie arvates on normaalne, kui noor mees kannab tänaval, kooli/ülikooli minnes, poes käies jne mantlit ja kas sihukest vaadates ei tule teile meelde kommud ja nõuka aeg?
 
Foorumi rahvas 27. detsember 2015, kl 17.30
Minu arust on see igaühe enda asi, mida ta seljas kannab, kui see on terve ja ei haise. Inimese arvustamine tema riietuse pärast näitab vaid arvustaja madalalaubalisust.
 
truki miini 27. detsember 2015, kl 17.31
osta elu endale. kui raha pole ja seetõttu liiga vähe niccu saad, siis süüdista ennast.
 
revolutsiooniline madrus 27. detsember 2015, kl 17.38
Nad üritavad pigem eestiaegseid Wikmani poisse järgi teha ja nii mõnigi on mu proletaarset rusikat tunda saanud
 
Mantel 27. detsember 2015, kl 19.39
see nii ebamugav riietusese.Mis teha, mõnedele meeldib.
 
Kurjam 27. detsember 2015, kl 19.52
Mantel on parim palja ihu peale panna. Ma ise käin iga õhtu nii Kalamaja kandis ja kui mõni kena neiu vastu juhtub, siis löön mantlihõlmad valla ja eksponeerin oma meheau. Kui siis neiu kilkama hakkab, on mul orgasm garanteeritud.
 
Jah 27. detsember 2015, kl 20.12
mantel on nagu eliitdi riietus, seda tasub kanda
 
M. 27. detsember 2015, kl 20.16
Sul on õigus enda arvamusele, aga see on SINU arvamus.
Sinu arust on nõme/ebamugav/tuletab nõuka aega meelde, mõne teise arust(eriti kandja) on mugav/stiilne/soe/vms. KÕIK on subjektiivne. Maailm ei tiirle ümber Sinu, õpi austama teiste inimeste subjektiivsust ja kasva välja sellest idiootsest viienda klassi koolipoisi mentaliteedist, SEE EI OLE NORMAALNE suhtumine ühelt täiskasvanud mehelt.

Kui Sa arvad, et see on normaalne, avalikusta enda isik ja pilt endast, et kõik teised saaksid Sind samamoodi hinnata, vastasel juhul oled Sa silmakirjateener sitakott.
 
see ju 27. detsember 2015, kl 20.52
mingi lillade kähkuka tegemise riietus
 
artist 27. detsember 2015, kl 21.41
Arvan, et jope on spordiriietus . Kust sa tead, et inimene mantlis ei lähe pulma, matustele, üritusele? Miks mitte ka kooli. Häirib, kui tänaval kõnnitakse ja poes shopatakse seljas suusajoped, jalas dressipüksid ja tossud.
Mantliga ei lähe sportima, kus seda siis kanda kui mitte tänaval?
 
igal juhul 27. detsember 2015, kl 22.29
oleks normaalne jope ja casual etem kui need jobude kaltsmantlid mingi krdi salliga. see sama nõme kui dressid ja sporditossud.
 
autorile 27. detsember 2015, kl 23.00
Vaata esimese vabariigi mehi-naisi ja võrdle vene riigi samaaegse riietusega. Seejärel otsuste ise, kui tark ja asjakohane su jutt on.
 
....,,, 28. detsember 2015, kl 19.56
12points läheb Kurjamile.
 
preili 01. jaanuar 2016, kl 17.10
mina olen täiesti vastupidisel arvamusel - mantel on stiilne. jope on pigem selline spordiriietus, millega käid õhtupimeduses koera jalutamas või suundud, spordikott õlal, trenni. rohkem mantleid!
 
jeerum 02. jaanuar 2016, kl 00.48
nyyd ei voi siis harrasmehed (vahet pole kas noored voi vanad) monede arvates enam mantlit kanda!!! Mis toimub???
 
jeerumjeerum 02. jaanuar 2016, kl 23.30
härrasmees võib muidugi ilusat mantlit kanda, selles ei ole küsimus. need poisitohlakad oma lopakil mantlite ja sallinartsudega kahjuks ei jäta head muljet ega meenuta mitte millegagi härrasmeest.
 
ok 03. jaanuar 2016, kl 00.39
kui sa nii arvad... aga millega ometi saab oigustada sellist hyper-negatiivset suhtumist a'la MULLE ei meeldi mis sul seljas on, annaks oige louga???

Ja noh, kui algul ei naegi noormees harrasmehena valja, eks hiljem vanusega muutub soliidsemaks ja ka mantlid naevad siis seljas paremad valja :) Eks me koik ole noored olnud...
 
aga milleks 03. jaanuar 2016, kl 17.03
siis viha või lõuksi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!