Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Sammydress.com mitu pakki?
 
Tellija 18. veebruar 2016, kl 10.55
Tere.

Kas siin on kedagi kes sammydress.com lehelt varem tellinud. Tellisin mitu asja, nüüd sain kirja, et osad tooted on välja saadetud ja siis on nimekiri asjadest mida selle pakiga ei saadetud. Kas see on normaalne, et ühe tellimusega tuleb mitu pakki eri aegadel? Kas on kogemusi? Välismaa lehtedel on palju negatiivset infot selle lehe kohta, aga ka piisavalt positiivset (märkasin, et just need, kel halvad kogemused, käisid korduvalt kõikjale postitamas). Eesti foorumites nii halba juttu polnud, kuid hetkel on mul alla poole asjadest postis, kas peaks hakkama raha tagasi nõudma ja pettusest pasundama?....või postitatakse osa kaupa hiljem...? Kirjutasin ka neile oma küsimuse, vastust veel pole, aga jube kannatamatu olen :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!