Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Suure ümbermõõduga rinnahoidjad
 
Paale 12. märts 2016, kl 10.28
Mure siis järgmine, et ei tea enam, kuskohast rinnahoidjaid osta. Ümbermõõt on seal 95 juures, aga korv suhteliselt väike. B või C, oleneb rinnahoidjast. Küsimus ongi kõigile sama murega naistele, kuskohast te pesu endale ostate? Tahaks midagi ilusat ja eriti tore oleks leida push-upid. Kunagi sai Lindexist väga ilusat pesu, enam seal ei müüda suuri numbreid, ainult internetist tellides. Seppälä korvid on jälle enamjaolt nii suured, et pole sisse panna midagi. Pole julgenud kohtadesse nagu Triumph või muud pesupoed sissegi astuda, sest kurb on kui öeldakse, et oii jaaa, nii suure ümbermõõduga pesu meil saadaval pole.
 
Paalele 12. märts 2016, kl 12.08
Olen tellinud Cellbesest ja olen rahule jäänud.
 
kõrge tääviga emalaev 14. märts 2016, kl 10.46
No Triumphi astu kohe julgesti sisse. Seal on numbreid väiksemast suuremani. Kallimad küll kui kiirmoe või supermarketist saadud, aga vastupidavus on tavaliselt parem. Enamasti on seal ka asjalikud müüjad, kes sulle valiku ette tassivad.
 
pakkuja 16. märts 2016, kl 23.58
Ma pakuks veel Change vaadata, seal on selliseid vähe esinevaid numbreid, kuid pesu on väga ilus ja naiselik.
 
mis suur see on? 17. märts 2016, kl 20.29
95 ei ole ju midagi nii suur rinnaümbermõõt. Või on su rinnakorvi ü.m. rindade alt 95 cm? Seegi pole ju teab kui suur. Suuremates pesupoodides ei tohiks sobivatest rinnahoidjatest puudust tulla.
 
anniki 02. juuni 2017, kl 10.13
mul on rindade alt 110 ja eestist ei leia vist mitte kuskilt rinnahoidjat ega bikiine. korv on b voi c
 
vaata 03. juuni 2017, kl 08.03
Mida seal enam pushida, kui korv juba niigi C ? Tallinnas tasuks vaadata Müürivahe tänava pesupoodidesse või siis Kadaka tee kangapoe ees olevasse Läti pesu sissetoovasse poodi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!