Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Maxim antiperspirant. Teie kogemused?
 
Päka Pikk 31. märts 2016, kl 13.52
Tervitused kõigile

Millised on teie kogemused Maxim antiperspirandiga. Kas tõesti aitab higistamise vastu?
Samuti olen kuulnud, et MAXIM on seotud mõningate haigustega. Arvamused selle väite kohta?

Päikest
 
nii 31. märts 2016, kl 14.13
minul aitas küll väga hästi. Mudugi on seal väga suur alumiiniumi sisaldus, mis olevat hirmus kahjulik, aga kohutav piin oli ringi liikuda rōvedahigihaisuga. Ja ma ei tea, mis mu organismis sel perioodil toimus, ma higistasin nii kohutavalt ja haises nagu oleksin aastaid pesemata. Juba 10 -30 min pärast dušši alt tulekut oli hingemattev hais juures, poes müüdavatest deodokatest polnud mingit kasu. Kui maximi sain, muutus kōik. Keegi kunagi soovitas veel ühte analoogset, seda eestis ei müüdud, sai kuskilt tellida. See oli poole odavam ja töötas ka ülihästi, ma kahjuks ei mäleta enam nime. Valge ja peal olid sinised kirjad:)
Nüüd pole aastaid enam kasutanud, sama äkki kui probleem tuli,see ka kadus - ōnneks.
 
kunagi kasutasin 12. aprill 2016, kl 15.05
Kasutasin ka ise seda mõningad aastad ning aitas väga hästi. Eriti just alguses, aja möödudes hakkas efektiivsus vähenenema. Samuti tekkisid kõrvalnähud (nagu pakendil kirjeldatud) - tekkis higistamine rinnal, kõhul ja seljal, mis ei ole pärast kasutamise lõpetamist kadunud.
Ja sisaldab see tõesti päris korralikult alumiiniumit. Seega ehk on mõistlik seda (Maximit ja teisi sarnaseid antiperspirante) kasutada ainult teatud hetkedel (nt enne mõnda tähtsat üritust), aga mitte igapäevaselt/iganädalaselt?
 
artist 19. aprill 2016, kl 07.29
Kas see on nüüd moodi tulnud? Mida sellega selga sobib panna: kas seelik ja pluus sobivad?
 
samuti 20. aprill 2016, kl 16.07
Ma soovitan pigem osta looduslikke antiperspirante ja just nimelt antiperspirant, mitte deodorant.
See takistab haisu tekitavatel bakteritel paljunemise, kuid ei häiri oluliselt higi eraldumist. Samuti puuduvad seal alumiiniumisoolad, mida seostatakse rinnavähitekkega.
 
kasutanud 11. juuni 2016, kl 17.30
Mina ostsin apteegist IWOSTINI tri-active Aspiria antiperspirandi. Apteeker soovitas, et pole nii "kange" kui Maxim (olen ka seda kasutanud). Ja odavam ka. Aitas küll täitsa hästi. Ehk oligi sama, millest eespool keegi kirjutas. Aga seda on täiesti Eestis saada.
 
maxxim 23. juuli 2016, kl 15.07
olen kasutanud maximi sensitive varianti. absoluutselt ei toiminud! olin kohutavalt pettunud ja rahast 22.- oli kahju. samas, paar eurot odavam teise firma variant oli tõhus. higistamine lakkas kuid jalad muutusid leemendavaks.
 
eelmisele 23. juuli 2016, kl 19.01
Mis nimega see tõhus teise firma oma oli, kui saladus pole?
 
maxxim 31. juuli 2016, kl 17.12
nime ei mäleta, muidu müüakse apteegis kohe maximi kõrval. kui apteeki satun, vaatan üle ja annan siia teada. samas, maxim ise minu sõbrannale jällegi sobis, kiitis. viimane polnud aga sensitive variant, ehk siis tõhusam.
 
maxxim 03. august 2016, kl 15.59
 
Tiina 15. september 2016, kl 08.36
Mul selline mure, tahaks ilusaid ja mugavaid saapaid(mitte 500€), kas te soovitaksite häid jalatsipoode Tallinnas!Olen käinud Viru keskuses ja vanas kaubamajas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!