Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Perforeeritud nahast kingad - Tallinn
 
Pükste alla tossude asemele? 08. aprill 2016, kl 20.53
Ei tea, kuidas noorte jalad neis kunstmaterjalist jalanõudes vastu peavad, minu omad higistavad mis kole, ja päris madalates väsivad hullemini kui 5 cm kontsa peal. Netist leidsin mingid läti mokassiinid, aga pildi järgi tellida ei tihka, mul poole numbri peal jalg. Kas keegi on nt Tallinna Keskturult mugavad kingad saanud, mis lausa vanainimese paadid pole? Kas Lasnamäel on kingapoode, kus võiks läti kingi olla?
 
Aino 08. aprill 2016, kl 21.47
https://www.moekingad.ee/naiste-perforeeritud-kingad-nahast-71493
 
Tänan! 09. aprill 2016, kl 08.35
Nagu ütlesin, pildi järgi osta ei julge, kuigi king ise on armas:-) Arvan et see mudel hakkab ninast pigistama - põikiõmblused ei lase jala järgi venida. Mokassiin parem. Ootan infot heade Lasnamäe poodide kohta - kingad-kotid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!