Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
kas mehel on imelik maitse?
 
katri 18. aprill 2016, kl 23.10
Ehk oskate kommenteerida mu mehe maitset naiste välimuse ja riietuse osas: talle meeldib metsikult kui naine kannab trakse (traksidega pükse või traksidega seelikut). Eriti seksikas on tema meeles nn teksatunkede stiilis seelik – ülaosa selline lapatsiga nagu traksidega teksadel ja alumine osa teksaseelik. Selle juures peaksid naisel olema kõrged nahast saapad (üle põlve on eriti soovitatav).

Samuti meeldib talle kui naine kannab talvel suusapükse, millel on traksid, üleval pool mõni liibuv pusa või d¸emper ja siis traksid liibuvalt seal peal. Näiteks on tema arvates eriti kena see kui talvisel ajal tuleb naisterahvas söögikohta, võtab pealt jope ja traksid õlgadelt alla ning tagasi õue minnes jälle traksid õlgadele tagasi.

Veel on tema arvates väga seksikas kui naisel on lisaks ilusatele huultele suus breketid – need on tema arvates tõeliselt seksikad. lisaks meeldivad talle prantsuse maniküüri stiilis valge sevaga pikad küüned, millel kandiline serv ja musta või tumepruuni värvi sulejoped või naiste sulemantlid, millel selline karvane krae. On meesterahvas, kel selline eelistus, teie arvates norm?
 
Imelik jahh 19. aprill 2016, kl 02.47
See, et ta sind talub on küll veider
 
karnevalikostüümid 19. aprill 2016, kl 03.06
kui ta neid tahab sinu seljas näha, las siis kulutab oma raha selleks.

ei tea, mis niisuguse mehe küll eriliseks teeb? et peab sedasi pingutama. ja mille nimel siis nagu?
 
normaalne 19. aprill 2016, kl 19.48
Ta lihtsalt ütles välja oma arvamuse ja julgeb oma seisukohti ning eelistusi väljendada. Selles pole midagi imelikku. Ega kõigi meelest olegi vaid konts ja seelik atraktiivne!
 
kõps 24. aprill 2016, kl 16.19
Minu meelest normaalne. Ju tal siis mingi sõbralik kiiks. Minule jälle meeldib, kui naine kannab sukki. Neid päris sukki. Naine arvab et mul on kiiks aga tal pole midagi minu meeldimiste vastu :) Siis meeldib mulle veel, kui ta tigudele krõpsudes peale astub. Õnneks on neid siin mustmiljon ja neist ongi raske mööda astuda :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!