Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Lühikesed või pikad juuksed?
 
M 15. juuni 2016, kl 19.41
Olen mehega 11 aastat koos olnud. Sel ajal on olnud juuksed nii lühikesed kui pikad (seda siis suurem osa kooselu ajal). Mehele meeldivad pikad juuksed. Mulle endale meeldib ja suurem osa tutvusringkonnas kiidab mu lühikest soengut. Mees juba küsis, et millal juuksed pikemaks tagasi kasvatad. Küsisin kas lühike soeng kohe üldse ei meeldi. Vastuseks, et pole viga, aga pikad juuksed on naiselikumad.
Ma ei tahaks näida nüüd mingi sussialusena, aga kad teie oleksite mehe meele järgi või niiöelda kuulaks kõrvalvaatajate kommentaare?
 
Maaris 15. juuni 2016, kl 19.56
Kuula ikka oma südame häält. Mul ema kasvatas kunagi oma lühikesed juuksed pikaks just elukaaslase pinda käimisel. Ta polnud enam esimeses nooruses, aga armastus oli suur. Lõpuks sai ta õnneks aru, et pikad juuksed ei lähe kohe üldse. Nagu vanamutt. Kui taas lühikese soengu lasi teha, siis kõik kiitsid...ka tema elukaaslane:)
 
Jah, 15. juuni 2016, kl 19.56
oleksin mehe meele järgi. Kelle siis veel? See pole üldse olemine sussialune, vaid kui selliselt talle meeldib rohkem, siis arvestaksin.
 
Jah, 15. juuni 2016, kl 19.59
tingimusel muidugi, et sulle ikkagi pikad juuksed samuti sobivad ja need oleksid terved. Mees võib arvata, et kõik pikajuukselised on kohe naiselikud, aga nii see päris ei ole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!