Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
kasukas
 
karvane 29. juuni 2016, kl 18.14
Kas keegi on käinud kasukat Itaaliast ostmas? Ehk on midagi soovitada?
 
agne tamm käib seal tihti 29. juuni 2016, kl 19.29
küsi temalt aiandusfoorumist
 
artist 30. juuni 2016, kl 18.01
Itaalias ahvid pagevad palmi otsa ja ei lase sinusugusel ahvil ennast kasukaks teha. Hoia sealt eemale, meie kliimas saad oma karvase nahaga ka hakkama!
 
kohalik karvane 02. juuli 2016, kl 19.47
Kõik oleneb ju hinnaklassist. Ja itaallastel on muidugi oma kiiks sees nende kasukatega. Kuna neil on veidi soojem kui meil, siis need lõiked ka rohkem sellised, mis ei eeldaks külma ilma. Keskmise ja madala hinnaga on enamus kasukaid suht ühte auku, olgu nad siis Milano riiulitel või kuskil Türgi või Kreeka kaubandusvõrgus. Rubla languse tõttu on hetkel kõige odavam osta asi Venemaalt. Arvestama peab muidugi sellega, et asi peab olema istuv, ümbertegemiseks need tavaliselt ei sobi. Miks? Pikk jutt. Millegipärast kodanikud arvavad, et ostavad asja ja siis tahetakse, et see sobivaks tehakse. Tuula neitis italian furs ja eeltöö kuluks ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!