Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
keeleneedi tegemine
 
kristin 01. august 2016, kl 20.53
Olen otsustanud lasta panna endale keeleneedi. Kindlasti on siin arvukalt liikumas neid, kellel selline aksessuaar juba olemas.

1. Kas oskate soovitada head ja usaldusvärset augustamise kohta Tartus? Paljud on kiitnud Helenit Tallinnas, ent see jääb siiski nagu kaugele.

2. Kui esmasel needil on pikkus tavaliselt 20 mm, siis milline on nn tavalise needi tavapärane pikkus, mida kasutate? St. kui pikk võiks olla see lühem neet, mille vastu see esmane pikem neet vahetada?

3. Millise läbimõõduga kuul peaks olema needi ülemises ja alumises otsas? Ja kas muud lahendused (näiteks ülaotsas selline plaat) on suus mugavamad või millise variandi kasuks otsustada? St. kuulikujuline, lapik vms.

4. Olen uurinud, et parim materjal pulgaosale on kirurgiline teras, ent kas ka nendele mummudele? Või valida akrüülmummud, mis lõhuvad vähem hambaid? Steriilseid neete müüakse ka Bioflex materjalist, mida sellest arvata?

5. Milline on teie keeleaugu läbimõõt? 1,2 mm? 1,6 mm? Milline on siinkohal optimaalne näitaja?

6. Kui augu paranemise seisukohalt on august halb kuu (kui on), siis millal võiks seda protseduuri teha?

Suur tänu kõigile, kes viitsivad oma kogemusi jagada.
 
artist 01. august 2016, kl 21.22
Tule Litsmetsa, siin Äriküla elanikud teevad kullast ja hõbedast neete ja rõngaid igasugustele keeltele, ka eesti keelele ja emakeelele.
 
mis arvukalt 01. august 2016, kl 22.56
kle see on juba ammu ajast ja arust. 15a tagasi oli popp. ei olegi ja ei teagi enam kedagi kellel oleks.
 
A 02. august 2016, kl 07.18
Tussuneet
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!