Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Kuidas riietuda Itaalia reisi jaoks
 
ZZ 22. august 2016, kl 09.49
Kuidas riietuda Itaalias?
 
Mufti Abdullah 22. august 2016, kl 10.40
Juuksed ja õlad olgu kaetud, riietus peab katma kogu keha.
 
mhhh 22. august 2016, kl 10.51
mis seal itaalias siis on? Nagu igas normaases riigis, vastavalt ilmale. Mida muud?
 
kuidas kuidas 22. august 2016, kl 11.22
kallilt ikka, selge see.
 
gelato 22. august 2016, kl 12.03
Riietus mugav ja suvine ,praegu seal päris kuumad ilmad.Kui on soov minna mõnda kirikut või kloostrit vaatama siis peaks mingi rätik olema millega õlad katta ja pikem seelik/püksid.Vähemalt Veneetsias püha Markuse katedraalis on see nii,uksel vaadatakse kas oled piisavalt kaetud.Seal muidugi müüakse ka mingeid rätte mida saab endale ümber tõmmata .Ja paar itaaliakeelset sõna tuleks ka selgeks saada,kohalikud inglise keelt ei räägi alati ka need mitte kes töötavad hotellis või lennujaamas.Aga kuidagi saab hakkama kui ise oskad mõnda väljendit see sulatab kohalikud kes vahest võivad olla pisut temperamentsed ja mitte heas mõttes.Ketschupit ei tasu küsida üheski söögikohas,hullemal juhul näidatakse ust...ei teinud seda kuna giid hoiatas...
 
Mufti Abdullah 22. august 2016, kl 12.09
Soovitav on kanda burkat, et hoida kuumad itaallased eemale patumõtetest ja rüvedatest ettepanekutest. Prantsusmaal ei ole lubatud burkat kanda, seda peate arvestama oma reisi planeerides.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!