Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
alussärk
 
Huvituja 23. september 2016, kl 18.56
Küsimus naistele.

Kas kannate pluusi all (valgeid, puuvillaseid või mis iganes värvi ja materjalist) alussärke?

Kui jah, siis miks? Kas on soojem koos särgiga või mingi muu põhjus?

Tõesti tahaks teada.
 
tahaks teada 23. september 2016, kl 19.34
ja siis onaneeriks selle teadmisega :)
 
naine 23. september 2016, kl 20.18
ei kanna. ma polegi näinud ühelgi ega tea kedagi kes kannaks.
 
Jep 23. september 2016, kl 20.39
arst küll soovitas talvel kanda, et selg soojas oleks- tavalist puuvillast toppi, radikuliit tikub muidu ligi. Siidsärgike on muidugi suvel parem,sensuaalsem, aga kes see enam viitsib nendega tänapäeval jännata. Materjalid ju teised, vanasti hoidis alussärk kallist pealispluusi ruttu määrdumast. Vanemad daamid ikka kannavad.
 
:) 23. september 2016, kl 22.28
Alussärke kannavad mehed. Paljud. Pole aimugi, miks.
Ei tea ühtki naist, kes kannaks, ei noort ega vana. Liigun päris palju ringi kohtades, kus vahetan riideid koos suvalises vanuses naistega ja pole viimase 20 aasta jooksul särki kohanud. Aga meeste seljas on neid näha küll.
 
viimasele... 24. september 2016, kl 07.16
... jutt või midagi, olen keskealine naine ja olen kogu oma teadliku elu kandnud talvekuudel maika-tüüpi puuvillast alussärki.Enda järgi ei tasu üldistusi teha.
 
artist 25. september 2016, kl 18.37
Miks siis alussärke toodetakse-müüakse, kui keegi neid ei kanna?
Talvel läheb loosi üks korralik särk, ei meeldi kanda hinnalist kampsikut või siidist pluusi palja ihu peal. Suvel on teine värk. Nii ka meeste puhul.
 
Ettt 27. september 2016, kl 17.00
Siis särk kogub higi endasse?
 
kk 30. september 2016, kl 10.42
Minu lemmikriideese sügisest kevadeni. Kui särki seljas pole, selg külmetab ja üldse on kõhe ja jahe. Valikus on tavaline puuvillane maika, mida vähem pitsi, seda parem. Külmal talvel on überhea villase-siidisegu särk. Ja talvel jalutama minnes, lund rookides või üldse kehalise tegevuse jaoks on Crafti spordi-alussärk lühikeste varrukatega.
 
njahh 30. september 2016, kl 15.36
talvel oleks särki riiete all kanda üpriski tervislik. Äkki mõni on kuulnud, et mida enam kihte, seda soojem on? Ehk nii mõnigi pääseks seetõttu ebameeldivatest põletikest ja seljavaludest.
 
:) 02. oktoober 2016, kl 01.12
Külmal aastaajal kannan riideid, mis ise mõnusasti sooja peavad. Vihkan "kihte" enda keha ümber. Mida vähem, seda parem. Kvaliteetsed pealisrõivad on olulised, ei siis külmeta miski kehaosa. Ja tõepoolest, ma ei ole kuskil kedagi näinud alussärki kandmas - neis kohtades, kus lahti riietutakse.
 
ziiz 31. oktoober 2016, kl 18.18
Puuvillane särk sobib soojaks ajaks. Külma ilmaga siid-vill. Muidugi peab olema ilus, õhuke ja pitsidega. Triumph'il selline näiteks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!