Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Karusnahksed kraed
 
Liisa 05. november 2016, kl 15.14
Ostsin paar aastat tagasi valmis karusnahkse krae kuskilt Pärnu firmast (täpselt ei mäleta).Sooviksin taas osta, aga ei leia kuskohast saab.Kas keegi teab soovitada?
 
artist 07. november 2016, kl 11.53
Karusnahk on out. Osta kunstnahast tooteid. Lase loomadel rahus edasi elada, kõigil on õigus siin ilmas elule.
 
ikka 10. november 2016, kl 00.58
Nõmme alguses on karusnahaateljee. Pärnu mnt 161, Järve Selverist Nõmme poole veidi. Lahe kass paterdab neil seal ringi.
 
Liisa 11. november 2016, kl 20.40
 
artist 13. november 2016, kl 21.51
Lahe kass varsti ei paterda seal enam ringi - temast saab kellelegi krae.
 
artistile 14. november 2016, kl 20.44
Sa siis arvatavalt sööd ka kodus enda lemmikloomi? Koerad kassid, merisead...kõi lähevad alla?
 
artist 15. november 2016, kl 15.40
Viimasele. Enne, kui ütlema tuled, loe teemaalgataja jt. kommentaarid läbi. Asi ongi selles, et ma ei tapa looma krae vms jaoks. Aga Sina räägid söömisest...
 
artistile 19. november 2016, kl 12.14
Aga sina räägid siin lemmikloomast krae tegemisest...
 
artist 20. november 2016, kl 12.20
Ma räägin, et seal asutuses äritsetakse karusnahkadega ja see on nõme.
Tuleb meelde aeg, kui iga teine äpu mees kõndis ringi seljas raske paindumatu kitsenahast tagi, peas hiigelsuur kährikust või rebasest müts. Ikkagi tegija - mis sest, et pikkust 170 cm ja kaalu 60 kilo ringis. Naistest rääkimata.
Loom tapab, et elada. Kas inimesel ikka on vaja tappa "moeröögatuse" pärast? See ei paranda elukvaliteeti ega anna aastaid juurde. Vägagi moodne saab olla ka ilma karusnahata.
 
to artist 23. november 2016, kl 17.43
No davai, keelaks siis kõik juba ära. Miks peaks loomi kasvatama, kui saab ju metsas jahti pidada ja miks kalu kasvatada, kui võib minna ja ise püüda. Ja miks peaks olema see sinu asi, mida kellegile meeldib süüa, kanda või millises majas elada? Emanus asju meie ümber on elus. Alustame rohulibledest, metsast ja lõpetame inimestega. Miks peab naine kosmeetikaga ennast kokku määrima? Seda pole ju vaja. Kui paljud loomad seepärast oma otsa leiavad ja keegi ei köhi. Seega pole vaja haukuda vaid ühe nišštooterea peale. Aga sina ole moodne alasti, kuna kõik riided on valmistatud kunagi elus olnud loodusest.
 
Hea artist! 01. detsember 2016, kl 19.00
Kitsenahk on üks pehmemaid nahku! Seanahk ei paindu.
Kui kasvatan kitse, siis selleks, et tema liha süüa, viskan naha ära või? Et arulagedad loomakaitsjad õnnelikud oleksid?
Käisin Toompeal mõni aeg tagasi nende toetusaktsiooni vaatamas ja kuidagi kahepalgeline tundus- enamusel olid nahast saapad jalas!? Miks kunstnahast surnususse ei kanna? Oleks mitme looma elu päästnud!
 
artist 02. detsember 2016, kl 20.48
Inimene tapab ja loom murrab, et süüa saada. Ka nahast jalanõud kestavad kaua. Aga laip kaela ümber on mõttetu. Siin elus peaks tegema valikuid, et keegi asjata ei kaotaks oma elu.
 
artistile 03. detsember 2016, kl 02.45
...ja sina oled ütleja, mis on mõttetu? Et jalas ei ole laip, aga vat kaela ümber on laip? Aga miks sa siis jaanipäeval mõttetult grillid? Mine näri selle asemel mõtekalt porgandit. Postituse järgu tundud olevat noor inimene. Miks sa kõnnid, klapid peas, nutikas käes? Jumala mõttetu tegevus ju ja energiat raiskav. Keegi toodab sinu jaoks neid akusid ja nutikaid, kulutab mõttetult loodusressurssi. "Ela oma elu, mis see sinu asi on"
 
artist 05. detsember 2016, kl 21.34
Oma elu elame me kõik. Oma arvamust avaldada on ka kõigil õigus. Keegi ei pea närvi minema, kui teine näeb asja teises valguses.
Inimkond areneb edasi. Uusi hüvesid oleks vaja mõistlikult kasutada, siis ei tekiks nutikaela jms.
Ei poolda sugugi äärmusest äärmuseni minekut.
Toidupoolise jaoks on vaja tappa, aga lihtsalt epu-trillatamise jaoks on tõesti elu võtmine mõttetu.
 
artistile 06. detsember 2016, kl 02.23
Meil on poed virnades täis söögipoolist, mis sinu nägemuse alusel kvalifitseerub nö mõttetu alla. Aga rahvas miskipärast ostab ja sööb, kuigi saaks ju ka kartuli ja lihtsa liha-kapsa-silguga hakkama nagu muiste. Aga miskipärast tahab kodanik miskit ka nö hingele ja delikatessi ja mida kõike veel. Sa vaatad elule ikka väga kitsa pilguga.
 
artist 07. detsember 2016, kl 16.26
Inimene on planeedil Maa ainuke olend, kes oma tegevusega hävitab ise enda. Ta teab, et surilinal taskuid ei ole, tal on miljon asja, aga ikka oleks veel teist miljonit vaja. Ta sureb nälga - delikatess hammaste vahel.
Ma ju kirjutasin, et tappa tuleb söögi jaoks, sööma peab. Ka head ja paremat.
Kas ikka on mõtet ühe mantli pärast küttida 7 kitse? Ei usu, et sellega käiakse elu lõpuni ja pärandatakse edasi. Vaat, sellest viimasest tahaks sotti saada.
 
Kahe kasuka omanik 07. detsember 2016, kl 19.01
Mul on kaks kasukat: hõberebane ja stepihundinahast. Jumaldan neid. Kasukat kandes tunnen end naiselikuna ja hellitatuna. Ma ei loobuks neist mingi hinna eest.
Ja nüüd point: Sain need kümme aastat tagasi jõukalt sugulaselt, kes peale sünnitust juurde võttis ja kasukad enam selga ei läinud. Mul vedas, ta andis need mulle- tahtis ära visata. Iga päev ma nendega ei käi- ikka pidupäeval ja parimatel puhkudel.Kasukad näevad välja nagu uued. Hoian neid väga ja olen kindel, et käin kümme aastat veel ning pärandan edasi.Kus siin loodusest mittehoolimine on? Kui palju naftat jäi kunstkarusnahaks ümber töötlemata,sest loobusin iga-aastasest moevooluga sobiliku kunstkarusnahkse nässaka soetamisest? Lisaks on mul paar klassikalist nahktagi, mis ka umbes sama vanad- üks mootorratturi tegumoega ja teine klassikaline. Taas olen hoidunud naftasaaduste tootmisest. Peale selle armastan villaseid kangaid- alpaka jm. Kas diskrimineerin lambaid ka? :) Minu pärast ei ole polüestritööstus pidanud loodust kurnama.
 
artist 07. detsember 2016, kl 20.33
Jaa, meie kliimas on kasukas hädavajalik. Juba detsember, momendil 4 kraadi sooja ja vihma sajab. Ja väga naiselik on suvel käia talvesaabastega...
Arvan, et olen ise ka päris naiselik ja hellitan ennast ilma elusolendinahata, aga auto sisse tangin naftat mõnuga.
Aga villatooted on minu jaoks 5+! Nende puhul pole kellelgi nahka üle kõrvade tõmmatud. Hinnalist villast mantlit ma ei vahetaks ühegi hundinaha vastu.
 
Kadedus on selle nimi, sõbrad! 07. detsember 2016, kl 20.55
Tundub, et kadedus närib siiski rohkem, kui püha missioon:)
 
artist 08. detsember 2016, kl 18.20
Eksid, sõbrake. Ilmas on palju kalleimaid rõivaid kui karusnahast kasukas.
 
nimeta üks 14. detsember 2016, kl 03.20
kallime rõivas ja milline on hind.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!