Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Lühikesed naised
 
Pisike 19. veebruar 2017, kl 21.32
Kust saate omale riided, mis on teile pikkuselt parajad? Püksid kannatab ise lühemaks teha aga pluusid, tuunikad, džemprid.
Kõik riided tehtud standardpikkusele ja kui oled veel kogukam ka, siis ilmselgelt pead sa olema veel pikem. Kataloogides küll nii, et mida suurem number, seda pikem rõivas on!
Pikkusel parajaid pükse olen saanud ainult katsukatest.
Vanasti Quelles sai ka riideid vastavalt pikkusele tellida aga nüüd?
 
kepijuku 19. veebruar 2017, kl 21.53
Lühikesed naised on ilma riieteta kõige kaunimad.
 
G 20. veebruar 2017, kl 09.37
Kui pisike on pisike? Mina end väga pisikeseks ei pea, keskmiselt sale, pikkust 160cm, kannan peamiselt S-suurust, mõni XS istub ka hästi, aga üldiselt kitsas. S-suurust on küll igas poes. Teksaseid pean tavaliselt natuke lühemaks tegema, vahel secondist olen saanud parajad ka. Ma ei tea, mida need 150cm ja väga saledad teevad, lasteosakond? :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!