Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
mantlile trukid
 
mantel 26. aprill 2017, kl 11.45
Leidsin poest imeilusa kevadise mantli. Ainus probleem on see, et mantlil pole ühtki kinnist, ei nööpe, trukke ega haake. Kuna meie kliimas on imevähe seda aega, kus võiks rahulikult, hõlmad laiali, ringi lennelda, hakkasin mõtlema, kas mantlile annaks nt trukke ette panna? Minu enda teadmised õmblemisest piirduvad enam-vähem nööbi ette õmblemisega, seega ma ei kujuta üldse ette, mis võimalused on. Kuna ka mantlit ennast mul veel pole (sest ei tahaks osta asja, millel kinnist pole ja panna ka ei saa), siis pole ka ühegi õmblustöökoja poole pöördunud, kuna tundub imelik sinna hüpoteetilise küsimusega minna.
 
:) 26. aprill 2017, kl 15.19
Igale materjalile ei tasu trukke panna, aga nööpe ikka saab. Need ongi ilusamad, lisandiks. Saad sobivad ise valida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!