Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Chanel tüüpi jakk
 
kkk 08. mai 2017, kl 21.48
mis te rahvas arvate , kas "chanel"-tüüpi jakk võiks olla kootud, pika värvi üleminekuga lõngast?Või läheb väga omadega metsa, kuna siis jääb ju põiki triipu? Klassikaline oli vist hoopiski 1 värviline. Ja veel 1 küsimus, tal vist olid originaalis 2 peale õmmeldud taskut ka? Kas oli ka 1 rinnatasku? Muljetage kes viitsib. Tahaks teha midagi originaali -laadset....
 
kkk 09. mai 2017, kl 11.17
huvitav kuhu küll kõik säutsujad täna kadunud on? Mitte ühtki arvamusavaldust ei tule... Või on klassikaline CHANEL tänaseks juba ajaloo prügikasti kolinud? Googeldades võib leida ainult tepitud "vatjovka" eest tõmbelukuga ja selline siis ongi CHANEL? või siiski nööpidega ja kootud ja "kangalaadne"?
 
siil 19. mai 2017, kl 21.59
ma sain googeldades chanel jacket pildid kohe oksendamiseni klassikalisi variante, mis hädaldad
 
viimasele... 22. mai 2017, kl 07.18
lõpeta oma pläägutamine "siil", mul "chanel" juba juba ammugi valmis ja ka kasutuses... kkk
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!