Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Kasuka tellimine
 
Kobras 12. detsember 2017, kl 17.00
Kuidas saan Riina Laanetu kasuka tellida? Ei oska mingit kontakti leida:(
 
karvane spetsialist 15. detsember 2017, kl 16.23
Alustame sellest, et ei maksa jura ajada. Terve googel seda tädi täis, kuigi põhjust nagu veel pole. Kui see pidi nüüd abitu reklaamikene olema, siis nõrgalt kukkus välja. Mis aga puutub nö kasukasse kopranahkadest, siis ega sa pilti ju ei kanna, ikka asja, Julgen väita, et halb materjal, kuna suht raske ja jäigapoolne vaatamata sellele, et töötlev tööstus on kõvasti arenguga vaeva näinud ja andnud oma parima. Pigem on asi selles, et kuna kodanikul oli piiratud eelarve (loe:väha raha), siis haibiti kobrast. Karusnahkade hinnaralli ajal, kui hinnad olid laes, reklaamis Carmen Kass ka ühe tuntud ilmanimega firma nutrinahkset kasukat, mida ta muidu eales ei teeks ( ei Kass, ega too firma), kuna muu oli klientide jaoks juba liiga kalliks minemas. Nutrinahkne kasukas on ju, olgem ausad, Balti Jaama turu teema. Tulles tagasi teema juurde, siis enamus seal Õhtulehe galeriis ju pikad vestid, aga kuna pidulikuks seda materjali kohe kuidagi pidada ei saa, siis... Jakikesel pole viga, aga jällegi... panete selge, tunnete, et naaritsaga ei anna võrreldagi. Päeva soovitus... vaata midagi muud.
 
Kobras 18. detsember 2017, kl 08.25
Vöi nii...kui kahju. Tegelikult ma töesti lootsin, et saan midagi head ja odavamat kui naarits. Aga mina olen arvutis nörk ja ei oska kontakti leida, mis oli teemaalgatuse möte.
 
artist 25. detsember 2017, kl 23.30
Hea ja odav on kunstnahk. Lase loomadel elada, ei ole ilus laipades ringi käia!
 
ertistile 31. detsember 2017, kl 12.22
Odav on ta sinu jaoks. Viis, kuidas see nö kunstnahk sünnib, on loodusele ja loomastikule kordi tapvam, kui naturaalne karusnahk. See, et sina ja loomakaistsjad ei taha seda märgata või teadustada endale, näitab nende tegevuse silmakirjalikkust. Seega kahest halvast, kui nii võib öelda, on naturaalne karusnahk iga kell eelistatum.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!