Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Meeste riided
 
Rinka 08. jaanuar 2018, kl 15.54
Kas olete kandnud või kannate meeste riideid? Kas see on teie meelest OK, kui naised meestele mõeldud riideid kannavad? Milliseid meeste riietusesemeid kannate?
 
artist 08. jaanuar 2018, kl 17.54
Kannan pükse ja särkpluuse.
 
B Hellu 25. jaanuar 2018, kl 16.16
Kannan küll. On läbi aegade mõned vabaajapüksid olnud, kus olen meeste omi eelistanud aga praegu kannan peamiselt särke. Mul vist imelik keha, et pihasse töödeldud naiste särgid väga ei istu. Või kui jälle istuvad, siis jäävad mujalt veidrad. Meeste omad aga nagu kõlbavad palju paremini. Praegu on lemmik see: https://newmood.ee/p/diesel/meeste-triiksaerk... ostsin juba tükk aega tagasi ning lisaks sellele, et istub täitsa normaalselt, siis mulle tohutult meeldib ka muster!
Eks hoolega otsides leiaks naistekauba seest ka sobiva pluusi aga seni kuni nii hoolega tuulata ei taha, on meestesärgid kindlam valik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!