Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Monokini
 
Jenny 02. mai 2018, kl 16.17
Kas julgeksite sellisega randa minna? Mõtlen, kas tellida suveks või mitte...

http://www.winwinzone.co.uk/variation/1600/lg432_lg433_lg434_lg435/g2.jpg
http://www.winwinzone.co.uk/winwin/1600/lg433/g2.jpg
 
Ol'Hippy 13. juuni 2018, kl 09.55
Saan aru küll, et küsimus oli suunatud teistele naistele arvamuse avaldamiseks ja eesti naised ilmselt ei ole nii julged, et siinkohal isegi midagi arvata, rääkimata sellise riietuse kandmise julgusest...

Aga mehena, nii kõrvaltvaadates või kui isegi kujutleksin iseennast otse naise rollis ja naise kehaga, siis ma täitsa pooldaksin sellist intrigeerivat kostüümi ja ilmselt ka julgeksin seda kanda siis. Muidugi juhul kui keha ikka enamvähem trimmis vormis on - ei pea olema modellikeha, aga mitte ka päris käestlastud rippuvate pekkidega põrsake. Ehk siis päris igale kehale see ei istu. Suurte tissidega tekib ka praktilisi probleeme, ilmselt isegi väiksemate otsa tuleb see vist teibiga kinnitada, muidu pole selle riba kandmine nibude varjamiseks tõenäoliselt üldse võimalik. All jalgevahel ta siiski vist üldiselt püsib, no võib-olla ringi joostes ja liigutades tõmbub küll rohkem mokkade vahele sisse, prakku, aga sedasi ikkagi katab kõik sisemised elundid ja augud ära, mis vist ongi just oluline. Paljastuvaid välimisi mokki näeb ju isegi naissportlastel, nemad küll seda ei häbene. Nii et pigem las olla see kostüüm rohkem pingul ehk siis väiksem suurusnumber, sest liiga avarana hakkab tõenäoliselt juba eemale lehvima ja paljastab kõik, eriti just istudes ja kükitades.

Aga kui sellises riietuses randaminek esialgu ikkagi veidi kõhedust tekitab (samas ikka ise väga tahaks minna ja eputada-intrigeerida), siis soovitan võtta kaasa ka oma poiss/mees või hea mõistlik sõbranna/sõbrannad. Kasvõi igasuguste liigselt ligitikkuvate purjakil jõmmide ja töllide eemalhoidmiseks. Võib muidugi ka valida kohta, randa, kus valdavalt mõistlikum rahvas. Või siis just vabameelsem rahvas. Võib-olla on ka variandiks proovida seda seksikat trikood kanda esialgu nudistide ranna või Pärnu naisteranna servas, piiri peal kus ühel pool alasti mammid ja teisel pool tavalised töllid. Hiljem, kui juba oludega kohanetud ja sisetunne julgemaks muutunud, võib siis jalutada ka veidi rohkem tavaranna suunas, nii nagu olukord parajasti tundub.

Siinkohal tõesti kadestan üleüldse naisi, kellele on meie ühiskonnas lubatud üldiselt rohkem kui meestele (riietuse ja paljastamise osas). Oleksin ise naine, siis kindlasti prooviksin seda ribatrikood rannas kanda. Nojah, meestel on ka tegelikult sarnane trikoo olemas (koomik Boratit mäletavad ilmselt ka noorem põlvkond praegu veel), aga see oleks meeste puhul ikkagi juba koomiku või napaka rollis olemine siis. Praeguses meie ühiskonnas just. Kuigi kunagisel hipiajastul 1970ndatel poleks miski võimatu olnud - tollal kandsime ka meie, mehed, väga pisikesi ja ümbertõmmatud kolmnurkpüksikesi rannas ja samuti ka olematu säärepikkusega mini-shortsikesi põhimõtteliselt igal pool avalikult. Nii et lausa isegi kotikud aeg-ajalt kogemata kintsu servast välja välkusid. Väga lahe oli olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!