Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
soovitage õmblejaid
 
Liine 03. november 2007, kl 14.04
Minul on ka alailma sama mure, mis siin allpool ühel inimesel: kust saada pidulikku riietust? Kusjuures ma ei ole 50, vaid 35 alles:) ja number on täitsa harju keskmine 38-40, ei midagi ekstreemset. Ja see Continentaalmooda on tõesti täielik naljanumber , proua ja härra Põrk kes seda peavad, nende maitse on küll vääga imelik:)
Nii et jääb jah üle õmblemine. Aga ei tea ühtegi kohta ega õmblejat:( Tean Tiina Talumeest ja Arne Niitu:) aga nii rikas ei ole, et nende juurde minna. Soovitage oma häid õmblejaid, kes teevad head tööd, aga raha küsivad mõistlikult. Ei oskagi arvata, mis see mõistlik oleks - ehk nii, et õmblemine+materjal kokku alla 3000 kr? Väga hea oleks, kui kirjutaksite ka, mis teil on teie õmbleja juures mingi asi maksma läinud? Ja kas teie õmbleja on võimeline aitama ka moe valikul, või peab ise lõigetega kohale minema?
 
teadja 03. november 2007, kl 14.16
Tallinnas, Narva mnt.7 FoorumPlaza kõrvalt sisehoovi ja siis pesupoe majas 2.korrus.Väga hea õmbleja.Eriti tumedama peaga naine.
 
tiiu 03. november 2007, kl 14.31
Pille on hea.
 
noored moekunstnikud 03. november 2007, kl 15.08
muide, soovitan WW Passaazhis olevat noorte moekunstnike kauplust. äkki leiad midagi originaalset või kui ei leia, siis nad kohapeal võivad sulle joonistada/soovitada ja saate kokkuleppele. :)Namarie vist.
 
*** 06. november 2007, kl 08.27
Rätsepa või õmbleja juurde minnes pole küll lõikeid vaja kaasa võtta, reeglina aitab rätsep või õmbleja ka tegumoodi valida...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!