Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
riided
 
kats 03. november 2007, kl 15.25
tere moefännid - teadjad
olen mures oma riietuse pärast, andke keegi nõu, mida teha, kust saada soodsa hinnaga poppe ja noortepäraseid riideid! kuna olen alles õpilane, siis rahakott ei luba küll poodidest midagi suurt lubada.... lisaks olen jummala totaka kehakujuga: laiad puusad, laiad kintsud, väikesed sangad ja suht lame rind :S. käed ja õlad nagu ujujal :S
HELP lollikest :D
 
fitness 03. november 2007, kl 16.22
mine trenni! :P
 
Kai 03. november 2007, kl 17.35
Mõtle nüüd natuke. Moekad värgid on ju veits teise kehakujuga inimestele. Sina pead valima seda, mis su vigu varjaks ja vähese hea esile tõstaks. Ja väga tihti ei lange need asjad moega kohe üldse kokku. Aga Sind võivad just kauniks teha!
Olen kah laiapuusaline ja -kintsuline, otsin lahedaid asju teise käe poodidest ja õmblen ümber või teen kõik ise. Pikad vestid, pilku näo lähedal hoidvad kraed, ehted, seosed... See on raske teema. Vaata internetikataloogidest suuri mannekeene ja kujutle ennast nende asjadega.
 
õige Kai 03. november 2007, kl 18.58
Haige on vaadata neid noori kes ise on nagu kakukesed aga kannavad madala värvliga liibuvaid teksaseid nii et persevahe paistab ja sangad ripuvad üle püksiääreˇ, lisaks veel mingi nabajope seal peal talvel -15 kraadiga. Öäkkk.

Muide stiilsus on alati rohkem moes kui hooajakaubad. leia endale oma stiil ja figuurile vastavad riided. pead ise erinevates poodides käima (soodsad on zara, mango, a&g jne, viru keskuses on ju palju noortepoode kus hinnad pole kallid)
 
Beth 03. november 2007, kl 22.41
mango kül eriti soodne pole .

Soodne on ikka see kus hinnad on ...-400 see on soodne.
Aga kui üle 400 on siis on ikka päris kallis.
 
viki 04. november 2007, kl 14.40
üldiselt nii noorel soovitan alustada enda toitumise ülevaatamisest ja liikuma hakkamisest. seni, kuni sa pole enda kehakujuga rahul, ei sobi ükski riietus.
 
x 04. november 2007, kl 18.31
minu meelest on terve tallinn neid noorteriideid täis, mis kestavad kuni esimese pesuni. a&g, only, zara, monton, promod, lindex jne. põhiline, et ostad endale riided, mis meeldivad, milles end hästi tunned ja mis oleks parajas suuruses.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!