Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
teksased mis ei veni välja
 
Reti 03. november 2007, kl 20.03
Praegu on ju moes hästi kitsa lõikega liibuvad teksased, mida saab saapa sees kanda. Alati ma vaatan, kuidas need teksased teiste jalas nii kenasti ümber hoiavad. Mul aga kipuvad nad põlve kohalt ruttu välja venima. Pealegi, kust te selliseid hästi kitsa lõikega pükse üldse ostate - ma olen otsinud, aga eriti valikut küll ei ole. Pool aastat tagasi Motivi poest ühed leidsin, aga need ongi nüüd põlve juurest juba veninud, kuigi kandnud olen neid ehk kuu aega eelmise talvel ja nüüd paar nädalat.
Olen käinud neis teksapoodides, mis kett see on ... ega ole sealt leidnud slim fit lõiget. Tahaksin, et poleks väga madal vöökoht, aga kui ongi slim fit, siis on kohe ka puusalõige. Kas oskab keegi soovitada firmat või isegi mudelit, millel oleks kitsas lõige aga samas mitte väga madal vöökoht?
 
.l 03. november 2007, kl 20.13
zaras ja mangos on
 
- 03. november 2007, kl 20.29
Kas skinny'des mitte stretchi koostises pole? Endal ühed stretchid, kus 2% elastaani ja pole kunagi välja veninud.
 
Keeks 03. november 2007, kl 22.40
Terranova :)
 
nonoh 04. november 2007, kl 14.44
sul ilmselt pole nendes Motivi teksades elastaani sees. Ja loogiline et põlved ju mõne aja pärast venivad. Pesed ära ja on nagu uued.
 
Caroline 06. november 2007, kl 00.00
http://www.album.ee/Caroline055
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!