Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Kui tihti ostate endale riideid ? Ja kus poodidest ja mis hinnaklassis ?
 
Beth 03. november 2007, kl 22.33
Kust kohast te endale riideid ostate? Mis poodidest ja kui tihti ?
Ise tegin alles hiljuti enda kapis täieliku suurpuhastuse.

Alles jäid ainult :

1) 3 - Väga korralikku dsemprit ja ühe ostsin endale alles hiljuti juurde .

3) 10 - Suve toppi.

4) 4 paari teksaseid.


Nüüd aga ei tea enam mida juurde osta :D
Ja kus kohast ..
Teksasi olen kandnud ainult hilfigereid. Hea kvaliteet ja suht kallid.
Aga nüüd tahaksin hakata kandma Calvin Kleini? Kui palju maksavad Calvini teksad ja kust kohast neid osta saab ?
 
n 04. november 2007, kl 13.16
mul on kapp täis igasuguseid kõikvõimalikke hilpe! nii ei saaks elada, et 4 paari teksaseid ja 3 džemprit... riideid ja palju-palju ja hästi erinevaid. üldiselt mul mingeid eelistusi ei ole, ostan seda, mis meeldib, kasvõi kaltsukast. kuna riideid on palju, siis ei trööpa ma neid ka ära, seega kvaliteet pole kõige olulisem. midagi uut ostan tavaliselt 1 või 2 nädala tagant.
 
mm 04. november 2007, kl 16.34
ostan riideid nii umbes 6000 krooni eest kuus, vahel ka rohkem. keskmisest hinnaklassist enamasti. mõned asjad zarast, siis meeldivad veel fcuk ja pepe jeans. calvin klein ka vahel. väga kalleid asju ei osta kunagi.
 
hooajati 04. november 2007, kl 17.22
Ma ei saa mingit reeglit välja tuua, ma pole eestist peale mõne kapmsuni ja pluusikese tükk aega midagi ostnud (no ca pool aastat) aga reisidelt selle eest jälle mitmeteist tuhande eest korraga ka ära toonud asju.
 
viki 04. november 2007, kl 19.36
ostan jube harva mingi riideeseme. viimati nt musta bossi dzhempri suvel helsingi stocakst. pole riideid sellises kuhjas lihtsalt vaja. tegelen hoopis riiete vähendamisega.
vajadusel enamasti kas õmblen, heegeldan või koon ise. kui ostan, siis teksad ja t-särgid ning sviitrid ja neid enamasti sellisest kallimast keskklaasi märgist nagu boss ja joop. eelistan neid, sest kvaliteet on kindel, teksad sobivad mulle ja kuna vihkan shoppamist, siis lähen kindla peale välja. samas on ka lemmikuid hoopis sekkaritest saadud. teen üliharva emotsionaalseid ostusid ja minu elustiil ei vaja kontoririietust. see viimane ajaks küll hulluks. siiski suveks ja talveks igal aastal paar-kolm eset tekitan juurde, kuid samavõrra peab neid minu garderoobist ka lahkuma.

olen ilmselt teemaalgatajast vanem. kui oleksin sinu eas, ostaksin ka vahest zarast. praegu tundub see kvaliteet nii halb, et minu käsi neid ostma ei tõuse. samas on seal päris toredad trendikad asjad.
 
tt 04. november 2007, kl 20.35
ei meeldi šopata (no ja üleliigset raha ka ei ole). riideid ostan harva, enamasti siis, kui midagi vaja on (või leian mõne, mis väga väga meeldib ja sobib), vast paari kuu tagant. esprit püksid sobivad hästi, lemmikkampsikud on benettonist, viimasel ajal olen reservedist üht-teist leidnud. aeg-ajalt käin kaltsukates ka.
lähiajal tuleb uued saapad osta, loodan 1000 krooniga hakkama saada, mantli ja jope ostsin õnneks eelmisel aastal.
 
uss 04. november 2007, kl 23.19
Üldiselt harva, aga kvaliteetseid. Mida vanemaks saan seda vähem igasugu hooaja trääni tekitan endale. Minu Calvini teksad maksid 3600.- näiteks.
Ei suuda iial osta Zarast, Onlyst, Vero Modast jne. Kuna kvaliteet nullilähedane.
 
A 05. november 2007, kl 13.30
samas nende 0 kvaliteediga asjadega on see hea asi, et saad osta korraga palju asju sama raha eest ja saad rutem minema ka visata ja uued soetada:) mina ei taha küll üle 5 korra tööl sama särgi või kampsuniga käia. igal hooajal nagunii uued asjad sest muidu käid ringi nagu vaeslaps. muidugi põhiasjad võivad jääda - teksad,mantel vmt.

viimasel ajal shopanud ei ole, sest raha muusse projekti. aga mulle meeldib reserved, sest seal on sellised tavalised asjad aga samas mingi nunnu lisandiga - lipsuke, nöörike vm. teeb asja tavaliselt armsamaks. hind ja hea ja kvaliteet OK.
 
siin 05. november 2007, kl 13.33
ei osta onlyt, zarat, reservedit, samas meeldivad väga message , mexx, noanoa jms poed, toon samuti reisidelt, sest eestis on riided ülehinnatud.
 
kissell 05. november 2007, kl 14.23
minul on kujunenud nii, et kingad, saapad, káekotid ja úleriided ostan kvaliteetsed ja kallimad. aga tavaliste topide, kampsunite, teksaste peale palju ei kuluta. ostan pigem odavamad, niikuinii varsti túútab ára - kaua sa ikka úhe kampsuniga káid. odavamast asjast pole ka nii kahju, kui ára vaja visata. tegelikult on mul need odavad riided vága hásti vastu pidanud - ma ju ei kanna úhte ja sama riideeset páevast páeva.
enamasti ostan pea iga nádal móne riideeseme juurde... hmm ja kui mótlema hakata siis kingi peaaegu samatihti...
járgmiseks vaja suuremat riidekappi:)
 
keegi 05. november 2007, kl 15.53
Njahh, kõrgepalgalised siin, kes iga päeva ostavad ja ostavad. Mõtleks, ei sobi kohe mitu korda ühte ja sama asja kanda....oi-oi, surm kohe silme ees.... Minul on igatahes ka 10aastat vanu riideid, mida ei raatsi ära visata ja mida ikka ja jälle kannan, kui tuju tuleb. Mõned lihtsalt kuluvad läbi(püksid näiteks). Ostan aastas paari kingi, 2paari pükse, 1 seeliku ja nii 3-4 pluusit ja sellest piisab küll, sest kapis ju eelmise, üleeelmise jne.aasta asju. Külastan ka kaltsukaid, sealtki leiab mõnikord midagi erakordset, mida teistel ei ole... Ei saa ju lõpmatuseni uusi kappe osta....milleks?
 
jajaa... 05. november 2007, kl 17.07
"kui sa kogu aeg kingi kannad, siis me peame sulle iga kümne aasta tagant jälle uued kingad ostma!" ütles "Vahtramäe Emili" raamatus isa emale torisedes
 
irw 06. november 2007, kl 10.36
"mina ei taha üle 5 korra tööl sama pluusiga käia".
"tavaliselt ostan riideid reservedist"

siis on selge, miks üle 5 korra ei taha (ja ega vist saagi) sama asjaga käia.
 
Mama 06. november 2007, kl 18.16
Minu viimane ost: http://www.redheofsweden.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_new&product_id=45&category_id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=42
 
Mia 07. november 2007, kl 19.38
Ma ostan ka viimasel ajal jube harva. On mingid viimase 10 aasta jooksul H&M'ist soetatud asjad, mida saab ilusti tänaseni kanda - ei vanane ei füüsiliselt ega moraalselt :) Kahjuks see kett viimasel ajal jubedaks kaltsukaubanduseks muutunud, ei leiagi sealt enam midagi :( Saksamaal elades sai soetatud ka C&A-st üliodava hinna eest riidetükke, mida siiani rõõmsalt kanda saab. Eestis on riided ikka JUBEDALT ülehinnatud ja kehva kvaliteediga. Ma samuti ei osta midagi Zarast, Mangost jmt kohtadest. Soomes käies vaatan Kappahli, muidu ostan E-bayst :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!