Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Teatrisse minek
 
mida kanda? 04. november 2007, kl 14.48
pole ammu teatris käinud....ja nüüd minek! aga mind haaras paanika, ei tea mida selga panna....
et äkki pakun üle ja olen liiga pidulik, või juhtub just vastupidi...
natuke nõme jutt sai, aga ehk oskate nõu anda.
mida ise tearisse minnes kannate?
 
Elisabeth 04. november 2007, kl 15.13
Me käisime alles hiljuti teatris. ( vene teatris) ja mul oli seljas musta värvi kleit,peal oli musta värvi pintsak,kontsad,ja pikk punast värvi mantel.Soeng oli ka korda tehtud. Ilma meigita olin.

Minu arust teatrisse tulebki pidulikult minna :) Sedasi soliidsemalt ikka riidesse!
Mitte teksades ja t - särgis...
 
mina 04. november 2007, kl 15.18
kui sa just ballikleiti ei pane, siis pidulikes riietes tunned end kindlasti mugavamalt, ükskõik mis see üldine stiil siis seal ka oleks. parem sattuda kenade riietega "vabaajakate" sekka kui vabaajariietega pidulike sekka:)
 
sõltub 04. november 2007, kl 15.21
Oleneb ka millisesse teatrisse lähed.
 
kook 04. november 2007, kl 17.32
käiakse teksadega ka aga eelmine aasta jäi just silma, et ikka pidulikult pannakse ennast riidesse, isegi nooremad naised:) draamas käsin.
 
pidulik on ilus ja veatu 04. november 2007, kl 21.05
no käiakse jah teksades, aga tglt on see maitselage ja inetu.
Mul näiteks üks tibin tuli septembrikuus nabapluusis töövestlusele:) Jube oli vaadata ja kõik irvitasid pärast.
 
haage 05. november 2007, kl 15.05
teater peaaegu ainus koht, kus oma ilusamaid hilpe tuulutada;)) ise panen alati teatrisse selga midagi, mida muidu ei kannakski - viimane kord sametist eest pitsiga "väike must" kleit ja muidu ka ikka - kas pidulik pluus vähemalt või ilus pintsak pükste peal - talvel käin nn. valvesaabastega tavaliselt, tikk-konts pükste all, sest ega kingi kaasa küll ei vea ja tänaval käimiseks saapad mu meelest ei sobi; ka ilus õlasall on teatris in, kui üleni mustas oled, siis väga kena
 
Kai 05. november 2007, kl 15.18
Tänapäeval käiakse jah teatris väga casualilt, aga mina ikka mõtlen, et kui teatrisse minek, siis ikka vähe pidulikumalt. Ja tõesti, sa ei saa olla üleriietatud. Pigem ole pidulik kui casual.
Sõltub jah teatrist, kuhu lähed. Nt Von Krahl või Kanuti gildi saal ja sellised kohad on väga casual kohad ja sinna on veits imelik pidulikult minna. Aga Draamateater ja Estonia jne ikka pidulikud kohad.
 
keegi 05. november 2007, kl 15.39
No naised on enamvähem normaalselt riides teatris, aga meestel tööteksapüks ja väljaveninud kampsun või pusa. Minu meelest on ikka hea vaadata, kui meestel ülikond, lips ees ja naistel siis pidulikum komplekt:pükskostüüm ilusa pluusiga või pidulik seelik-pluus, kampsun, muidugi ka kleit, aga mitte mingi ballikleit, see on juba maitselage.
 
. 05. november 2007, kl 18.12
Draamas on muideks jube palav. Kohe väga. Käisin Soome hobust vaatamas. Ja tühja kõhuga peale tööpäeva seda etendust vaadata ei saa-nad seal küpsetavad kotlette!
 
. 05. november 2007, kl 20.54
Estonia, pidulik!! Seelik, kleit.

Draama. Mõned käivad ka teksades, aga see näitab nende matslikust. Sobivad viigipüksid või tagasihoidlikum seelik. A la kontorirõivas.
 
mats 06. november 2007, kl 09.59
Teatrisse minge eelkõige etendust nautima, ärge põdege nii hirmsasti riietuse osas. Kui inimene läheb teatrisse teksades (puhtad ja terved püksid, ainukesed pealegi), siis ei ole ta tingimata mats. Kui inimene arvustab teatris teiste rõivastust, siis on ta mats kindlasti.
 
n 07. november 2007, kl 12.52
ei meeldi mullegi kui teksa nö teatrimoodi sisse tuuakse
 
Pille 09. november 2007, kl 14.05
Mõned teksade kandjad on maitsekamad kui tädikesed kostüümedes - värvimäng :) ... mina isiklikult löön end naca üles ... aga ei pinguta üle ka ... ag apaha on istuda selliste kõrval kes haisevad - lõhnavad väga vängelt oma parfüümide järgi või juukselakk vänge peas ...ühesõnaga pakutakse vahest ka üle ....
Aga jah - teksa jäägu õue ja kostüüme/kleit vms teatrisse
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!