Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
saapad-mantel üheks hooajaks?
 
karvamari 04. november 2007, kl 23.50
kas ma olen üks väheseid, kes kannab sama mantlit ja saapaid (ja üldse riideid) mitu hooaega järjest??
koristasin kappi ja vaatasin, et osad kampsikud-pluusid on lausa 5a vanad (või vanemad)
 
reha 05. november 2007, kl 08.16
muidugi mitte. isegi kui mul oleks raha, et iga hooaeg uued asjad osta, siis ma EI TAHA seda teha. vb sellepärast, et ma ei osta asju kunagi ainult sellepärast et nad "moes on", vaid ikka sellepärast, et nad mulle meeldivad ja ühe hooajaga ei hakka mulle meeldivad asjad mulle järsku vastu käima.
ja saapaid ja mantleid kannan ma ikka aastaid (sest peale talve ja vb sügise neid kanda ju ei saa)
 
nell 05. november 2007, kl 08.59
ikka mitu hooaega, uusi asju ostan siis kui vanad on kulunud (kaubanduslik välimus kadunid), mitte siis kui uues hooaeg käes.
praegugi kapis talve ootamas mantel (läheb kolmas talv), saapad (teine talv), muu kraam kah vana.
 
x 05. november 2007, kl 09.16
Täiesti ühel nõul eelkirjutajatega.
 
hiir 05. november 2007, kl 11.30
Rõõmuga kannan riideid ja jalanõusid niikaua kui nad vastu peavad. Ostan ju ainult selliseid, mis mulle väga meeldivad.
 
Ann 05. november 2007, kl 13.21
täitsa oleneb asjast. üldjuhul ostan neid asju mida tahan pikalt pikalt kanda ja siis kannangi nii kaua kui riideeseme või jalanõu välimus kaob. kuigi on ka asju mis tüütavadki peale 1 hooaega ära või lagunevad ära.

pigem ostan igaks pidulikuks ürituseks uue asja sest imelik oleks ühe ja sama piduliku topiga iga kord sõpradega peol käia:)
 
mina28 05. november 2007, kl 13.28
olen moefriik ja suht noor ka veel klassikalisi riideid kandma(kannan töö ajal rangeid kostüüme niigi), siis vabal ajal eelistan moekat casuali, mantel, kott, saapad kingad-need vahetan kindlasti igal hooajal välja.Kuna käin palju tööasjus reisimas, siis 90% oma asjadest toon sealt, asjad mida enam ei kanna müün maha või viin komisjonimüüki, sest ei salli kui kapid on täis asju, mida enam ei kanna.
 
n 05. november 2007, kl 18.46
ma ei vaheta kunagi midagi välja, kui just ära ei lagune ( mida ei juhtu peaaegu kunagi). ostan asju juurde, kombineerin omavahel. selline suhtumine, et iga hooaeg uus garderoob minule ei sobi. mulle meeldib kui riideid on palju. mida rohkem seda uhkem
 
tibi 06. november 2007, kl 19.56
Ise käin ka kunagi praktiliselt asi ära laguneb. Vihkan riiete ostmist. :P Kõige julmem tegevus. Tavaliselt jooksen kähku Stockmanni või mingisse firmapoodi ja tihti ostan riideid isegi nii, et ei proovi. Riideid sunnib mind ostma pigem Maslow püramiidi rahuldamiseks vajalikud tegurid (a`la et soe oleks), kui mingi moega vms asjadega kaasas käimine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!