Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
ühe hooaja riided
 
kass 05. november 2007, kl 10.47
Kas mulle ainult tundub, või ongi sellise keskmise hinnaklassi riided üheks hooajaks, paarikuuliseks kandmiseks ette nähtud? peale esimest pesu on juba veninud, topilised, koledad. Saabastega on sama lugu, ostan nahast, mitte väga odavad, kannan paar kuud - ja läbi jälle. ma ei saa aru, kas on viga minus, et asjad ümbertringi lagunevad, topistuvad jne või on ikka teise poole süü, ehk siis rõuva/jalatsitootjate?
 
nii ongi :( 05. november 2007, kl 11.32
mina tunnen ka sama.
tegelikult täitsa jube juuu.
 
mom 05. november 2007, kl 11.53
Vaadake enne, missuguseid riideid ostate, Terranova, Naomi kauplevadki ühekordsete riietega, pesta ei kannata midgi. Kogu kaup toodud Poolast, leedust. Enne ostmist on juba kvaliteet jube.
 
viki 05. november 2007, kl 13.04
vot sellepärast ostangi selliseid kalleimaid keskklassi riideid nagu joop ja boss või teen ise. samuti jalanõud ning kotid on kallid, neid o vähe, aga kõiki kannatab mitu hooaega kasutada.
 
hh 05. november 2007, kl 13.24
mul ka sama asi, tahaks ka teada kust siis üldse saaks mõistliku hinnaga kvaliteetseid riideid, et peale paari pesu ei näeks välja topilised, pleekinud ja kulunud.
 
n 06. november 2007, kl 14.05
olen ostnud riideid igalt poolt, ka terranovast on ette tulnud. mitte midagi pole ära väsinud või topiliseks muutunud ühe hooajaga. ma arvan, et viga on pigem selles, et samu riideid kantakse liiga palju. 5x nädalas tööl käimiseks sobivad siiski kallimad ja kvaliteetsemad firmad. endale meeldib rohkem mitmekesisemalt ja erinevamalt riides käia, kvantiteet on olulisem kvaliteedist, seega ei trööpa ka midagi kohe ära
 
n 06. november 2007, kl 14.07
lisaks veel seda, et firmamärk ei taga alati kvaliteeti. toormaterjalides polegi nii suurt vahet. poes tuleks alati õmblused ja materjal üle vaadata, ka headel firmadel võib praaki olla.
 
tibi 06. november 2007, kl 19.53
Ei mulle tundub, et firmad isegi teevad tahtlikult nii. Ostsin 1299kr eest Nike`i pikkade varrukatega pluusi, mingi dri-fit jne, ühesõnaga kõik selline viimase peal värk - kaks korda sain pesta, kui oli juba topiline. Samas on mul alles veel 7 aastat tagasi ostetud Nike`i dressipluus ja kuigi sellega pidevalt käidud, näeb jätkuvalt ülikena välja. :)))
Samas Monton, PTA, Mexx, S.Oliver, Esprit - need ongi kahjuks ühe hooajakaup.
Kvaliteeti näen hetkel (veel) Taifunis, Ivo Nikkolos. Vaikselt piilun ka Joop!`i.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!