Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Odavad kunstküüned
 
ühe õhtu küüned 08. november 2007, kl 19.11
Kuidas neid paigaldada -odavaid juba mustriga värvilisi kunstküüsi?
Mingist odavast pudi-padi poest ostsin. Vaja ainult üheks õhtuks natuke kobedamaid küüsi. Kokana ei ole enda küüned just parimad äkki pidusse minekuks. Müüja ütles, et liim suht nõrk. Mida siis teha? Tean, et paljud teismelised kasutavad (ühe sellise 14. a ema soovitaski mulle neid. Ütles, et tema tütrel on neid igat värvi ja ei kurda, et ära kaovad).
 
x 08. november 2007, kl 20.37
võta liim kaasa ja kui küüs tulebki ära, siis saad tagasi liimida kiirelt.. aga ära üldiselt midagi "tavapärast" kätega tee, hoia neid.

no ja liimid siis peale need ükshaaval.. pane liimi enda küüne peale ja libista kunstküüs otsast alates peale (ära nii pane, et latsaki küüs oma küüne peale, mõned kohad võivad ilma liimita jääda)

üldiselt on need väga halvad asjad ja su enda küüned lähevad sellest 1st õhtust veel halvemaks. nii et mina sinu asemel läheksin niisama maniküüri kui ise ei oska piisavalt hästi, või hooldaksin ise neid. midagi pikka ja kirevat polegi ju peo jaoks vaja.. peaasi et küünenahad korras on ja ilusaks kujuks viilitud. see et lühike, ei oma mingit tähtsust. läbipaistev või hele värv peale, soovi korral midagi erksamat ja ongi valmis. täiesti kena vaadata.
 
hmm 08. november 2007, kl 23.23
peale sa võid nad saada, aga et hiljem seda neetud liimi ka lahti saada, on tükk tegemist!
 
kummut 09. november 2007, kl 15.47
mul oli üks aasta jõulupeoks vaja. oli stiilikas.
ostsin ka mingid roosa pakendiga kuskilt "ilupoest".
mina jäin rahule, st väga loomulikud nägid kusjuures välja. peal olid mingi pool nädalast v suts rohkem ja siis tulid kõik korraga enamvähem samal päeval ära. mõnda tuli tagant utsitada, aga valusat küll midagi polnud.
 
noor 09. november 2007, kl 18.46
Olen ka paar korda proovinud neid odvamaid,aga soovitan siis osta kosmeetika poest tugevamat liimi,sest siis on tõesti kindlam,need mis seal pakis on ei taha küll eriti kaua vastu pidada;DNõme ka kui hakkad salatit nt tõstma ja pots küüs kausis:D
 
ds 09. november 2007, kl 22.26
http://microusa2usa.bravehost.com/animals10.html
milleks sulle need ilusad küüned
 
lass 10. november 2007, kl 18.05
Mine lase salongis tugeva küüneliimiga peale kleepida. Ei usu et selle eest väga palju küsitakse. Neil peaks see kiirelt käima harjunud ju kunstküüsi kleepima.Küll tiba teistusuguseid aga ikkagi .uuuri elu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!