Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
JUUKSEPIKENDUSED 28kr salk !!!
 
mariliisu 12. november 2007, kl 00.20
Paigaldan juuksepikendusi Tallinnas.Värivalik suur,lisaks efektsalgud ja kaunistused.Kvaliteeti ja värve kodukalt www.socap.nl

Pakun ka hooldust ja müün juuksehooldus tooteid.

Pildid http://pilt.delfi.ee/user/mariliisu22

Tegutsenud alates märtsi kuust, olemas ka diplom ja kogemused.Kes käinud,kiidavad ;)

Kirjuta ja küsi lisa mariliisu22@hotmail.com

tel 56204386
 
j 13. november 2007, kl 09.57
http://pilt.delfi.ee/user/mariliisu22
 
ja 14. november 2007, kl 05.31
niimoodi kodus aknalaual v. arvuti taga teedki?
ei tekita usaldust...
 
mariliisu 14. november 2007, kl 09.28
Jah teen arvuti taga kus inimesed saavad sel ajal soovitud filmi vaadata.ja need kes salongis peegili taga teevad tekitavad kindlasti usaldust rohkem.keegi ei ütle kas teeb esimset korda või kauem.Väga paljud inimesed on just vihased salongide peale :S
Maksavad palju rohkem raha ja garantiid ei anta - mina olen kõigile öelnud, et kui salke tuleb üle kolme ikka peast ära kuude jooksul panen ma need tasuta tagasi.See on kohutav kuidas paljudel neid kümnete kaupa ära tuleb ja salongis siis räägitakse, et see on normaalne :S.Kui mina teen halba tööd siis kohe foorumites see kirjas ...Ja ega siis keegi enam ju tule.Oled mu kohta midagi halba lugenud?
 
juuksur salongis 15. november 2007, kl 00.39
kui märtsikuust siiani on kogemus siis ma küll ei oska rohkem kommenteerida.... Ja need ongi kõik su tööd? Ei midagi erilist - kõik pead ilma lõikuseta, see pole lõikus kui köögikääridega alt ääre ära nüsid. Seda võib naabri Juta ka teha. Sa peadki nii odavalt tegema, sest vastasel juhul keegi ei tulegi sulle kliendiks. Odav ei võrdu kvaliteediga - olete kuulnud?
 
mariliisu 15. november 2007, kl 09.38
märtsi kuust alates jõuab ometi midagi teha...ma vähemalt ütlen ausalt millal ma alustasin, paljud kodus pikendajad seda ei tee.Paljud kodupikendajad ei võtta praktikat kogenud pikendaja juures,et paremini selgeks saada nippe.
Ja pilte on jah vähe, ei tule ju ometi igakord meelde fotokat kasutada.Hind ongi odavam kuna ei saa sellist lõikust lubada nagu salongis.
Aga kuna sa ise salongis töötad ma arvan, et sinulgi kliente kes teisest salongist tulnud, soeng väga hea aga pikendused pandud nii nagu jumal juhatab.Ma ei räägi muidugi kogenud salongi töötajatest vaid nendest kes teevad esimesi päid ja ei ütle seda.
Päikest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!