Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
must pigulik kleit
 
n47 12. november 2007, kl 11.25
kas keegi oskab soovitada või linke panna, kust vaadata musta kleidi tegumoode? Nimelt mul vanust 47 ja otsustasin lasta õmmelda üks must kleit, noh nii pidulikumaks puhuks. Aga sellist mammilikku ei tahaks. Enda kohta niipalju, et eks neid lisakilosid on ka, aga kleiti tahaks mitte pikka, põlv võiks natuke paista, sest suht "korralikud jalad";)) Äkki keegi annaks mõne lingi, kust natuke vaadata neid tegumoode, mis sobiksid minuvanusele.
 
n47 12. november 2007, kl 11.26
sry...pidulik ja seda ka veel, et tahaksin poolpikkade varrukatega, mitte õlapaeltega.
 
ping pong 12. november 2007, kl 15.24
http://www.jcrew.com/catalog/blowupPopup.jhtml?prodId=prod89483261&colorCode=BK0001&imageInx=0

ise soovitaks tegelikult trikotaažist kleiti, mille all võiks kanda korrigeerivat korsetti või body. see on kõige mugavam ja tegelikult oma pretentsioonituses annab võimaluse esile tulla efektsel kaelakeel näiteks ja kenal näol ning jalgadel:)
 
kia 12. november 2007, kl 15.34
ma küll ei tea, et kuidas sul need lisakilod välja paistavad ja palju neid on, aga olen alati vaadanud, et just sellises vanuses on palju naisi, kes kerest tüsedad ja jalad veel ilusad saledad, kuid kui kleit on põlveni, siis on eriti koomiline, kui miski kera küljes on kaks tokki

ehk tahan öelda, et kui on ülekaal, siis tuleb kanda pikemat kleit või parem muidugi alla võtta
 
n 12. november 2007, kl 16.10
Mina küll lisakilodega naistele trikotaaži ei soovitaks, pigem midagi kvaliteetkangaste seast, mida annab hästi pressida ja tegumooodi rõhutama panna (näiteks efektsed kaelused, kraed, väljalõiked, lõhikud jne.). Mina olen alati imetlenud Siiri Oviiri oskust oma ilusaid jalgu demonstreerida, kuigi ta pole ju piitspeenike. Ilus ja stiilne naine. Ehk sobiks sulle selline kleit, millel on lõhik ees ja jookseb piki jalga (st. nihutatud vasakule või paremale poole), astudes on jalg ilusti nähtaval ja selline lõhik teeb inimese ka visuaalselt pikemaks.
 
eeee.. 12. november 2007, kl 17.13
natuke ettevaatlikuks teeb paljastatud põlv. tavaliselt jalg ilus, kuid selels vanuses tekivad reetlikud padjakesed jala siseküljele põlvede kohale. Pigem ikka kleit nii, et põlvesilm on kaetud.
 
n 12. november 2007, kl 17.42
nõus eelmise kommentaariga, lihtsalt eeldasin, et pole seda reetlikku padjakest:)
 
ping pong 12. november 2007, kl 17.45
miks ma soovitasin trikotaaži - vastavalt sellele, milleks ma arvasin, et teemaalgatajal kleiti tarvis on.

ülipidulikud üritused - uusaastaball, vabariigiaastapäeva vastuvõtt ja muu selline on nagunii sellise dresscode'iga, et minnakse nagunii ainult täispikas kleidis. seega eeldasin, et soovitakse kleiti, millega minna välja peole, ehk ka kuhugi asutusepeole, suuremale sünnipäevale jne.

hästilangev trikotaaž on väga mugav, laseb õhku läbi jne. ja kui kleit on must, siis jätab saledama mulje inimesest. paraku need kvaliteetkangad ei ole üldjuhul venivad ja neid ülekilodega inimesele selga istuma panna on ikka paras kunst ja see, kas inimene seal ennast mugavalt tunneb on suht loterii.

kusjuures ka trikotaažist kleit ei pea olema (ei tohigi olla ) liibuv. kui siis ehk varrukatest ja kindlasti jääb parem mulje, kui põlv on kaetud. asja mõte ongi selles, et aksessuaaridega on võimalik sellisel juhul väga palju varieerida oma välimust. alates casualist lõpetades pidulikuga.
 
n47 12. november 2007, kl 23.00
ma väga tänan teid soovituste eest! Ise mõtlesin ka trikotaazist kleiti, ja võib-olla tõesti põlv peaks kaetud olema...igatahes võtan kõiki teie nõuandeid kuulda ja lähen homme riiet otsima, õmbleja on mul olemas ja väga hea ka!

Tänud veelkord!
 
kuukulgur 14. november 2007, kl 23.00
http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSCLODRSSSX&cgnbr=OSCLODRSSSX&rfnbr=3868
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!