Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
lokid
 
n23 12. november 2007, kl 13.48
tere.tahaksin nõu küsida.et mis vahe on volüüm lokil ja/keemilisel lokil???vastake kes teab ja kes on omale lasknud teha.
 
kessu 12. november 2007, kl 16.38
keemiline lokk on laiem mõiste, volüümilokk kitsam. st volüümilokk on ka ikkagi keemiliselt tehtav ehk siis keemilise loki alaliik. nii seletas mulle minu juuksur - et kõik juuksurisalongis tehtavad püsilokid on põhimõtteliselt keemilised lokid. ninmed võivad küll erinevad olla, aga tulemus saadakse ikkagi juukseid keemiaga töödeldes - erinevad nad ainult, mis firma keemiat kasutatakse ja kui kaua midagi peas hoitakse, kui suuri või väikseid rulle kasutatakse jne.
volüümiloki eesmärk on anda juustele volüümi juurde (kasutatakse suuri rulle), konkreetseid lokke väga näha ei jää, tulemus püsib lühikest aega - ca 1-2 kuud.
 
n23 12. november 2007, kl 17.18
tänud sulle kessu:)siis lasen ikka õrnad keemilised teha:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!