Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
andke nõu
 
naine 13. november 2007, kl 00.24
kas must sobiks panna pulma minemiseks külalisena selga must pluus ja seelik ja mis värvi kingad aitaksid??või saapad??
 
oleneb 13. november 2007, kl 00.52
No mustad,punased,valged.kuldsed kohe kindlasti ju sobivad,kui on veel lisandiks(koltid,juustes miskit,.ehted vm.)sama värvi.Must on klassika,see ei lähe mitte iial moest ja sellega ei pane ka mitte oiial mööda.Nii et julgust ja kombineerimist.Kontsikka kõrge muidugi!!!!!Edu ja toredat pidu!
 
nähh 13. november 2007, kl 07.50
naispulmakülaline teeb valesti kui kannab valget kleiti kostüümi, kõik muud värvid - anna minna! kui pikem pidu, siis king ikka parem kui saabas, aga tõenäoliselt peab enne autorongiga igalpool uputamas ja mähkimas ja mässimas käima, siis ikka saabas jalga ja peomajas vahetada kingade vastu.
 
jajaa 13. november 2007, kl 13.18
Mina kui alati mustakandja muretsesin südamesõbranna pulmadeks heleda kleidi, aga pulmakülaliste hulgas oli mitu stiilset mustakandjat, nii et - aga palun! Kui juba kingade värvi küsisid, siis moes on küll värvilised lisandid nagu (lakk)kingad musta juurde, miks mitte! Kott ja kingad ei pea üht värvi olema.
Ilusat päeva:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!