Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
solaarium pärnus
 
pimesikk 05. detsember 2007, kl 19.01
Ma tõesti ei osanud seda teemat ksukile mujale postitada, kuid äkki kes teab see soovitab .. kuna küsimus tekkis pärnus port arturis oleva solaariumi kohta.. ma pole seal kunagi käinud aga ma sama kahvatu ja hall nagu sügis-talvised ilmad siis ma mõtlesin proovima minna.. kuid uurisin hinnakirja siis sattusin segadusse ..ühe masina hind on 3kr/min teine 5kr/min ja kolmas 10kr/min.. kumba ma siis tean nüüd minna.. et nagu väga kallist ka ei tahaks ja odav tundub niisama raha maha viskamine.. kes on käinud seal.. äkki oskate soovitada.. aitäh
 
N 05. detsember 2007, kl 23.05
need administraatorid seal on vastava koolitusega ja oskavad sinu nahale parimat ja maksimaalset päevitust soovitada... mida nõrgem masin, seda odavam hind. kõige kallimasse ei tasuks päevitamata nahaga minna, sest peale võimaliku põletuse, ei saa sealt ka mingit päevitust. kallimad on sellised aparaadid, mis mõjuvad ainult aluspäevitusega inimestel (nendel, kellel päevitust tegevad aparaadid enam ei sobi).

päevitamine tegelikult on ikkagi põhjalik protsess ja ei maksaks sellesse naiivselt suhtuda, et kallis on jama ja odav raha mahaviskamine vms. tüüpiline esmakordsete päevitajate mõtteviis, ja sellepärast kulubki neil paras aeg kuniks hakkab päevitust näha olema.

soovitan küsida nõu teie teenindajalt! ausalt ei hammusta... muidu võiks ju iseteenindus olla, aga selleks nad ongi seal, et professionaalset nõu anda... mitte lihtsalt hinnakirja letti lüüa.

port arturis soovitaks kahvatule eestlasele esimeseks korraks siis näiteks number 3 või number 4, ja 10min või vähem. ise käin seal vastavalt vajadusele esimeses ja teises, esimene on kõige kallim ja võimsam, ja see on puhtalt päevituse säilitamiseks... läksin ka esimest korda lolli peaga esimesse ja siis imestasin, et midagi ei mõikanud, ometi nii võimas aparaat.
 
pettunud 09. detsember 2007, kl 23.27
port arturi teenindus......seal polegi teenindust.Üks piiga on vait kui sukk, jõllitab sind ainult, kui midagi ise küsid, siis on vastuseks jah või ei ja kogu lugu. Nii shitta teenindust pole ma veel solaariumides kohanud kui seal. Noor algaja ja kohutavalt ülbur. Kui oled vanem kui 40, siis iroonilise muigega vahitakse sind, et mida mutti sa nüüd siia tulid!!! Ma ei tuututa, paljud üle 40 räägivad sama juttu. Ja ma lähen nüüd järgmine kord ja vaatan, kellega tegu...
 
kadrike 11. detsember 2015, kl 18.38
Solar+ Pärnus, Port Artur 1, 3.korrus võtavad kõik enda kliendid alati naerusui vastu, olenemata vanusest :)
Vaadake FB kodulehelt tagasisidet!
(tean, et vana teema, aga vb kellelgil sama mure ka tänpäeval :) )
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!