Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Eesti tartan
 
Viola 19. august 2008, kl 16.48
Umbes aasta tagasi jooksis ajakirjandusest läbi, et nüüd on olemas Eesti jaoks spetsiaalselt disainitud ja ametlikult kinnitatud tartani muster. See oli päris kena, sinine, must ja mingid erksamad triibud olid ka sees. Müügil on Šotimaal vastavas kaupluses, siinsetel elanikel pidi teoreetiline võimalus tellida kangast Eesti Šoti maja kaudu. On's keegi proovinud seda teha?

Mul mõlgub see plaan väikest viis ikka meeles, mõtlen, et peaks ühe seelikutäie omale hankima. Hind tuleb muidugi soolane, teate küll, täisvillane ja puha. Kui keegi on veel huvitatud, äkki ühendame jõud?

viola punkt vahari at gmail punkt com
 
ScottEst 25. märts 2018, kl 13.38
Eesti tartanikangast saab osta Eestis, www.scottest.ee
Soti maja vist kunagi reaalsuses ei eksiteerinudki, kuid kangast sai alguses Shoti Eesti Kultuuriseltsi ja nüüd siis OÜ ScottEst kaudu. Saab ka särpe ja kilte tellida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!