Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Silikoonist rinnahoidja
 
Ebalev 23. november 2009, kl 16.09
Tere! Kas teist keegi on kasutanud silikoonist rinnahoidjat, ehk siis tegelikkuses kahte silikoonpadjakest, mis kleebitakse rindade külge ning millel puuduvad õlapaelad ja seljaosa? Ostsin endale jõulupeoks ilusa kleidi, mis on avara dekoltee ja lahtise seljaosaga ning sinna alla kindlasti ei panda tavalist rinnahoidjad. Kuid kuna pidu toimub ööklubis, siis kas peaksin äkki muretsema selle pärast, et need padjad ühel hetkel ära kukuvad küljest, kui pisut higistan näiteks? Või peaksin siiski otsima rinnahoidjat läbipaistva seljaosaga, samas ei oleks see siiski vist eriti ilus. Mul on ka väga väike rinnapartii, nii et päris ilma ei saa ka kuidagi olla.
 
hehee 23. november 2009, kl 16.24
kes ostab endale tisse, kes tissihoidjaid :))))
a muidu on kõhnad ilusad....
kaob rasv puusalt, kaob ka tissidest!

keda sa petad oma kukkuvate tissidega! ennast või mehi!
 
aga 23. november 2009, kl 16.39
kõige kindlam,kui teeksid peaproovi enne pidu.et osta ja katseta päev otsa kanda.
põhimõtteliselt ei tohiks nendega ju midagi juhtuda.
 
:) 23. november 2009, kl 20.00
Ostsin endale need silikonist padjakesed ja tegin enne suurt üritust tõesti proovi - panin uue pesu selga ning läksin kiirkõnniga sõbranna poole. 35 minutit kiirkõndi pani ikka veidi higistama küll, kuid mingit muret pesu paigalpüsimisega ei olnud. Ning probleeme ei olnud ka pärast peol. Aga kindlasti tasub enne "peaproov" ära teha, sest põhimure minu puhul oli näiteks see "vabaduse tunne" - st see pesu on seljas nii, et sa ei tunne pesu olemasolu, seega probleemiks on omaenda harjumuslik tunne (ehk selle puutumine) pisut piirava pesu kandmisel.
 
,,, 23. november 2009, kl 20.52
Kust selliseid asju osta saab? Mul oleks ka hädasti vaja, aga pole poes silma jäänud.
 
ebalev 24. november 2009, kl 08.31
Mina käisin neid padjakesi Lindexis näppude vahel veeretamas. Maksid pisut alla 300.- On vist tõesti hea mõte enne pidu päev otsa neid näiteks töö juures kanda, nii et aitäh sulle :) soovituse eest. Varuvariandina olen mõelnud ka selle peale, et see lahtine seljaosa hoopis lasta õmbleja juures riidega katta, nii et saaks ikka tavalist rinnahoidjat kanda, aga eks näeb.
 
jeanette 26. november 2009, kl 00.25
Sellised silikoonrinnahoidjad on saanud tähtsaks osaks minu pesuvarustusest. Kasutan ka neid hästi palju kleidikeste ja toppide all ööklubis, mis on paljama seljaga või eest avaramad ja ümber kaela, mis ei võimalda tavalist rinnahoidjat kanda.

Oma kogemusest võin öelda, et see sinu mure, et need higistades lahti löövad naha küljest on täiesti õigustatud. Kui olen end eelnevalt kreemitanud või lihtsalt klubis palju möllan ja veidi higistan, löövad nad lahti küll. Sellepärast tasub neid kanda selliste pluuside-kleitidega, mis on suhteliselt ümber ja hoiavad neid paigal ka siis, kui nad väga tugevalt enam kinni ei hoia - siis pole mingit probleemi ja äpardusi ei juhtu. Aga avarate/õhuliste/lötakate riiete alla pannes olen ma paaril korral ikka väga ebamugavas olukorras olnud, riided pole nende paigalhoidmisel sel juhul abiks olnud ja need kukuvad ära. Ei taha enam püsida isegi kui õnnestub wc-sse minna ja vahepeal kuivatada ennast.

Aga ma arvan, et sul on ikka selline rohkem ümber hoidev rinnaosa kleidil, seega sul ei tohiks probleeme tekkida :)
 
happiness 26. november 2009, kl 16.32
ma kujutan ette kui piinlik see võib olla kui keset tantsumöllu tissid lihtsalt eest kukuvad! Ma paneks enne silikoonpaelad juba tavalisele rinnakale.
 
kogenu 27. november 2009, kl 08.13
Oleneb rinna kujust. Rippuva rinna korral tulevad lahti.
Päris ära ei kuku vast, aga vajuvad ära ja valeks ja tõeliselt nõmee on liduda tisse külge kleepima.
 
Ebalev 27. november 2009, kl 08.17
Oh jumal, nüüd mul hakkas küll hirm. Mul on tõesti selline väga kehva rinnapartii. No peaaegu olematu ja ära vajunud. 3 last ka toidetud nendega :). Olen kuulnud, et on olemas ka sellised tavarinnahoidjate moodi rinnakad, millel saab seljaosa nii allapoole lükata kui vaja, et ei ole keset selga, vaid jääb ikka kleidiriide alla.Nendega oleks kindlasti tunduvalt turvalisem tunne. Kas keegi on selliseid kuskil näinud müügil või neid kasutanud?
 
aga 27. november 2009, kl 09.18
kappa kallimad pesupoed läbi ja küsi nõu. näiteks Ülemiste LaSenzas on väga toredad ja abivalmis müüjad.
 
küsija 27. november 2009, kl 12.09
http://www.celebritybeautybuzz.com/wp-content/uploads/2008/06/giselebundchen-breasts.jpg
Kas umbes selliste rindadega hoiavad hästi? Vabandust, et nõme küsimus, aga tõesti ei tahaks niisama kulutada seda raha :)
 
kk 27. november 2009, kl 12.25
ma ei julgeks elusees selliseid "rindu" kanda, mis võivad küljest ära pudeneda... sureks vist häbist, kui see juhtuks kusagil teiste inimeste silme all.
 
pääsuke 17. juuli 2017, kl 11.42
Ärge kartke kasutada, ostsin pulmakleidi alla ja ei pidand kahetsema.. tantsisime nagu hullud.. ja kukkunud nad kuhugi.. tuleb vaid paigaldada puhtale ja kuivale nahale. ainuke miinus oli see et kui ära võtsin peale pidu siis oli seal higi sedavõrd et oli mida ka välja kallata-silikoon ju teadupärast ei hinga. aga ära ei tulnud nad sellegi poolest. nii nagu panin nii püsisid terve päev. oluline oli (millele ka müüja tähelepanu juhtis) et korvi suurust tuleb jälgida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!