Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Oskab keegi turvaelementi eemaldada?
 
ei vea 22. veebruar 2010, kl 15.56
Ostsin eile linnast ühe kostüümi. seelik+jakk. Praegu proovisin selga ja laps avastas, et jakile on seljapeale jäetud üks turvaelement. See suur kole hall asi. Küljes oli tal enne vist kaks elementi, sest mäletan et poes võttis müüja käise küljest samasguse valge plönni ära nagu seelikul oli.Proovides veel mõtlesin, et nii ebamugava koha peale oli see pandud. Praegu olen maal ja linna ka lähipäevadel uuesti ei roni.Homme õhtul on aga väga pidulik sündmus(mille puhul ka kostüümi ostsin) ja midagi muud pole selga panna. Olen hetkel rase ja muid selliseid sobivaid riideid pole.Kõik on ainult puuvillased särgid jms Proovisin ise seda kuidagi tõmmata jne aga ei tule kuidagi.Kas selle avamisel on mingi nipp või?proovisin keerata ja tirida nii nagu lapselukuga pudeleid jms. Poodides kasutatakse vist magneteid, aga mul pole vist ühtegi sellist tugevat magnetit kodus. Väga ei julge kangutada ka ,sest kardan, et kangas läheb katki. Vargad poodides pidevalt eemaldavad neid niiet võimatu see ju olla ei saa. Helistasin sinna poodi ja nad ei osanud muud soovitada,et kas minna nende juurde tagasi ja võtavad ära või et kui mul pole võimalik linna tulla siis äkki on mõni muu pood läheduses kust saan ka abi küsida. Pakkusid ka et äkki saan mingite tangidega selle lahti, aga ei julge seal rohkem kannatada sest see on nii tugevalt ju riide ümber ja tiriks vast katki. Mõtlesin ka mujale poodi minna.Kuna tsekk olemas siis vargaks mind vast ei peetaks, aga pole ühtegi sellist poodi läheduses. Helistasin ühte riide poodi mis minust u 15km aga nad ütlesid, et nad kasutavad turvaelemendina ainult kleepse ja neid teisi asju nad eemaldada ei oska.
Igatahes praegu on tahtmine ainult nutta, sest midagi muud pole selga panna ja kõik teised tulevad uhketes ja ilusates riietes. Vähe sellest et ma kolm korda suurem kõigist olen, nüüd pole normaalseid riideid ka. Ja see turvaelement seljal oleks ka nii alandav.
 
A 22. veebruar 2010, kl 16.36
Ma läheks sinna poodi ja viiks rõiva tagasi ning nõuaks raha ka tagasi! Nii lohakas ei saa ikka olla oma töös ja vaata, milliseid tagajärgi ta teistele põhjustab.
 
jui 22. veebruar 2010, kl 23.59
Seda peaks saama ära sulatada. Seda magneti kohta sulatad tsäksi või tikuga ja surgeldad kuidagi.Sulatad plastmassi läbi põhimõtteliselt.
 
Aus vastus 23. veebruar 2010, kl 00.10
Ilma kangast lõhkumatta Sa seda kätte ei saa!!!!
 
h 23. veebruar 2010, kl 00.11
Vaata, äkki leiad mõne nipi: http://www.google.com/search?name=f&hl=en&q=how+to+remove+security+tags+from+clothing
 
m 23. veebruar 2010, kl 09.38
küsi mõne varga käest kuidas nad seda teevad või mine poodi tagasi lase ära võtta.
 
k. 23. veebruar 2010, kl 09.50
Ma olen korduvalt poodi tagasi marssinud ja lasknud selle eemaldada. Prismas pole isegi tsekki küsitud näha.
 
... 23. veebruar 2010, kl 10.06
ehh saab küll, ma olen kaks korda poest ostnud nahkkindad ja mõlemal korral on jäetud see plönn külge, alles kodus avastasin. Poodi ei viitsinud tagasi ka minna. Point on selles, et hakkad vaikselt sikutama neid plastikuid üksteisest eemale, see nõuab aega kuid lõpuks laseb magnet teise poole lahti ja saad kenasti kätte. Esimesel korral sain väga lihtsalt kätte aga teisel korral pidin kauem sikutama, kuid katki ei lähe midagi kui otse tõmmata, hoiad pideva surve all ja lõpuks tuleb nael sellest magnetist välja.
 
Ooo usu mind 23. veebruar 2010, kl 21.23
Ausat vastust pole mõtet lambist ka leiutada. Seda saab ja saab ja saab väga ilusasti ära ilma kangast rikkumata!
 
autor 24. veebruar 2010, kl 22.43
Üritasime mis üritasime, aga ise ei saanud ära. Sõbranna sai kuskil poest laenutada mulle uue jaki. Täna sain poes selle plönni küljest ära ka.
 
endine müüja 28. veebruar 2010, kl 16.21
Jah, vargad eemaldavad neid sulatades. Välgukaga sulatavad plastmassi pehmeks ning siis torkavad noaga sees oleva klõpsaka katki. Teine variant muidugi on lihtsalt puurida see plastmass katki ja siis metall välja kookida.
 
peen 03. detsember 2011, kl 19.05
väikene rauasaag kätte ja see kübaraosa sellel turvaelemendil ära saagida - ongi kõik,kukub ise küljest ära.
 
peenisele 04. detsember 2011, kl 10.56
natuke vana teema ei ole või ?
 
jajah 15. detsember 2011, kl 00.53
Enamus võetakse neist magnetiga lahti, vähemalt meie poes, üks neist selline kleepeka moodi, mida saab tõmmates lahti.
 
... 31. detsember 2011, kl 05.52
Jaa jah...jäeti see asi kindlasti poes juurde.Ärge varastage!
 
turvaelement 03. jaanuar 2012, kl 10.10
Mul veab pidevalt kõikvõimalike turvaelementidega. Pidevalt avastan kodus, et mõnele riideesemele on asi külge jäänud. Siis jälle jalad selga ja poodi tagasi.
Eriti palju on jama raamatutega. Kuna ostan õppetööks vajalikke raamatuid, mida siis kotis hoian, et vabal hetkel lugeda. Ja kui ma siis lähen mõnda poodi, see raamat kotis siis hakkavad turvaväravad piiksuma. Ma olen korduvalt turva poolt kinni peetud ja pidanud oma koti sisu ette näitama. Väga alandav. Ja see kõik selle tõttu, et müüja ei ole oma tööd korralikult teinud.
 
kuradi kurat 30. jaanuar 2013, kl 00.22
Ma ostsin mõned tunnid tagasi pluusi, et see homme hommikul selga panna... ja mis küljes ripub, on turvaelement! Ma olen nii vihane. Ja kurb :( Kuradi Rimi.
 
aga 30. jaanuar 2013, kl 07.41
Kuidas te poest välja saite, kui turvaelement küljes? Mina ostsin spordikostüümi ja kohe väravas karjus. Sai kohe ära võetud.
 
kuradi kurat 30. jaanuar 2013, kl 15.09
Mis mõttes? Müüja pani selle kokku, kotiga lindile ja rohkem ju väravaid ette ei tulnud...

Soovitan soojalt kõigil oma riided poes ise üle vaadata :)
 
Kaire 11. jaanuar 2016, kl 21.51
Jätkan vestlust. Ühesõnaga mul sama lugu, turvaelement oli riide külge jäänud ja mitte ei viitsi poodi hakata tagasi jälle sõitma sellepärast ja tahaks homme rõivaeseme selga panna. Lugesin ülalpool toodud soovitused kõik läbi ning otsustasin proovida
seda: "Point on selles, et hakkad vaikselt sikutama neid plastikuid üksteisest eemale, see nõuab aega kuid lõpuks laseb magnet teise poole lahti ja saad kenasti kätte."
Ja tõepoolest, täpselt nii oligi, võtsin tugevalt sellest halli plastikjunnist kinni ja hakkasin seda keerama ja sikutama riide küljes olevast metallnööbist eemale. Umbes minuti pärast jäi hall junn mulle ühtäkki kätte ja sain metallnööbi riide seest välja tõmmata. Väga lihtne, ei mingeid rauasaage, välgumihkliga põletamisi ja mis siin kõik soovitati.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!