Moeabi
jalgrattapüksid
Elo 13. mai 2010, kl 01.51 |
Elo 13. mai 2010, kl 20.40 |
niisama rattur 13. mai 2010, kl 20.45 |
Kavatsed tõsisemalt rattaspordiga tegelema hakata? Sel juhul ikka need spetsiaalsed rattapüksid, mis enamus tundub suht sarnase lõike ja pikkusega, sellised kintspüksid. Minuteada ikka ilma aluspesuta jalga panemiseks. Täispikkade retuusilaadsetega sõidetakse ka muidugi.
Ise olen niisama rohkem pühapäevasõitja. Mul pehmem sadul ja sedasi täiesti tavalised retuusid on mulle igati ok olnud. Jahedama ilmaga siis sportpesu all ja pikad retuusid peal. Soojas suveilmas lühikesed retuusid, enamasti niisama paljalt jalas siis. Triatlonis sai käidud, siis sõitsime rattal ka ujumistriooga, ükskord ka topi ja päris trussikutega. Juhtus nii, polnud ka häda midagi, tavarahvalikum kerge üritus oli.
Ise olen niisama rohkem pühapäevasõitja. Mul pehmem sadul ja sedasi täiesti tavalised retuusid on mulle igati ok olnud. Jahedama ilmaga siis sportpesu all ja pikad retuusid peal. Soojas suveilmas lühikesed retuusid, enamasti niisama paljalt jalas siis. Triatlonis sai käidud, siis sõitsime rattal ka ujumistriooga, ükskord ka topi ja päris trussikutega. Juhtus nii, polnud ka häda midagi, tavarahvalikum kerge üritus oli.
velosipeed 13. mai 2010, kl 23.17 |
kk 14. mai 2010, kl 10.05 |
keiu 17. mai 2010, kl 18.03 |
Neid pükse päris erinevaid aga kindlasti peaksid nad olema polsterdusega, muidu ei ole neid mõtet osta. Mul endal on ühed sellised poole reie peale ulatuvad Adidase omad ja teised ostsin üsna lühikese jalaosaga (firma mingi tundmatu), et päikest paremini saaks võtta. Sügise poole kasutan pikemaid, praegu ja suvel aga lühemad etemad :)
l. 26. mai 2010, kl 08.46 |
Elo 30. mai 2010, kl 23.12 |
Kodanik 04. juuni 2020, kl 20.43 |
Lisa postitus