Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Evonia kapslid juustele
 
K.' 01. august 2010, kl 15.50
Tervist! Kas keegi on Evoniat kasutanud? Ma just paar päeva tagasi käisin oma murega apteegis ja mulle pakuti just neid kapsleid. Kuskil aasta tagasi või rohkem, hakkasid mul juuksed natuke välja langema ja pealae pealt murdusid. Siis ma olin haige ka ja ajan kõik ravimite kaela. Nüüd siis enam juuksed ei lange välja ega murdu, aga need juuksed mis pea pealt murdusid, kasvasid kõrvadeni ja kõik. Juba pikemat aega ei näe ma kasvumuutust. Pealegi, mul pole elu sees olnud pikemaid juukseid kui õlgadeni. Olen kasutanud takjajuureõli,kevadel viimati vist, juuksed muutusid paremaks aga nüüd suve ajal ei taha eriti selle õliga mässata. Sooviks kasvõi kord elus pikemaid juukseid kui õlgadeni, kuid selline juuksekasv on vist mulle kaasa antud geenidega.
Aga olgu. Küsimus oligi siis selline, et kas keegi on neid kapsleid proovinud? Rääkige oma kogemustest nendega.
Aitäh!
 
ik 01. august 2010, kl 22.21
soovitan sellise mure puhul tarbida neid üsna pidevalt ja kuuridena, võid ka muid proovida.
 
j 05. august 2010, kl 15.32
mul juba teine karp, ehk siis 5-s kuu ja olen rahul.
 
K.' 05. august 2010, kl 20.26
On siis vahe ikka märgatav, juuksed ei lange ja kasvavad pikemaks ka? Ma kavatsengi pikema kuuri nendega teha, aga samas imesid ka ei looda/oota.
 
MK 08. november 2010, kl 09.48
Ma ostsin ka 2 karpi, et vähemalt pool aastat neid võtta. Loodan, et tulemused on head. Praegu olen alles esimese karbi teise lehe juures :D
 
N25 25. detsember 2010, kl 10.48
Mina just lõpetasin nede kasutamise. Tõesti väga head! Kui aus olla, siis esimesed asjad, mis üldse mõjunud on. Olen 3 aastat erinevaid šampoone, kapsleid, vedelikke jms proovinud, aga nendega oli küll nii, et 2 nädala pärast märkasin, et juukseid pestes ja kammides ei tulnud enam juukseid peast ära.
 
Mia 03. jaanuar 2011, kl 18.54
Mina ostsin endale ka karbi Evonia kapsleid. Esimesest lehest aga kahjuks kaugemale ei saanud, sest nende kapslite lóhn ajas mul iga kord súdame nii pahaks, et mingist allaneelamisest ei olnud juttugi. Need, mis sai kuidagi alla neelatud, läksid ka suure klaasi veega. Aga vóibolla on asi vaid minus, kuna eelpool mainitud kirjutajad köik kiidavad :)

Samas olen ma ajakirjades tähele pannud reklaami BioSil kapslitele (uued?), mis minus huvi äratasid! Väidetavalt stimuleerivad nad keha kollageeni, elastiini ja keratiini súnteesi loomulikul teel. Tugevdavad juukseid, kúúsi ja luid, muudavad naha siledamaks ja elastsemaks ning tugevdavad ka liigeseid ning kóóluseid. Seda on muidugi ilus lugeda, aga ma kahjuks ei tea, kas nad ka tegelikkuses nii efektiivsed on. Arvan, et proovin ehk ära lähiajal :)

Autorile aga loodan mure lahenemist!
 
R. 25. jaanuar 2011, kl 07.51
Kas keegi on veel kasutanud? Esimene karp varsti söödud, kuid mingeid tulemusi küll kahjuks ei näe.
 
ma 29. jaanuar 2011, kl 01.13
Mina sõin Perfectili paar kuud ja juuksed jäid kinni küll. Kas oleks lõpuks ka ilma tablettideta jäänud, ei oska öelda.
 
ma 26. mai 2011, kl 17.49
Olen nüüd uuesti sunnitud kirjutama, kuna jälle hakkasid juuksed ära tulema (ma muidugi Perfectili söömise lõpetasin ka ära), ostsin nüüd prooviks Evoniat ja tekkis küsimus: kuidas te neid kapselid ometi neelata suudate? Need on ju 2,5 cm pikad, kas kurku kinni jäämine on täiesti välistatud? Tegin ühe pooleks ja siis jäi ka kinni, päris vastik tunne, on mu söögitorul siis äkki midagi viga? Ja lõhn ei ole neil tõesti meeldiv.
 
HM 08. september 2011, kl 11.00
Kasutanud Evonia kapsled kuurina ehk 2 pakki.. väikse vahega.. ja pean tõdema, et TÕESTI panid juukse langemise kinni! juba esimese paki poolepeal. Seega soovitan!
 
Evonia kasutaja 09. september 2011, kl 13.01
Olen ise ka ühe paki ära teinud, ning kui olin kuskil poole-kolmveerandi peal, märkasin muutust. Kahjuks said nüüd otsa ning pole jõudnud veel osta ning ka juuksed on taas rohkem lahti. Aga kas keegi oskab öelda, mitu kuuri nendega järjest teha võiks, sest niipea kui ma lõpetasin, hakkasid taas välja langema.
 
Soovitus oma kogemustest 12. september 2011, kl 18.00
Soovitan loobuda nendest kapslitest. Mul olid ka eluaeg lühikesed juuksed, ja räägiti et see on geenides. Nüüd paari aasta pärast jõuavad nad juba puusadeni.Esimene asi- lõpeta juuste värvimist värvidega,on ka toonivaid šampoone ja muid asju mis ei sisalda eriti keemiat. teiseks, soovitan väga osta natuke kallimaid - aga proffi tooteid, näiteks BC seeria on väga hea, šampoon, palsam,mask ja hooldus. Kolas väga tähtis asi - unusta ära FÖÖN, KOOLUTAJA, SIRGENDAJA JMS isegi kuumakaitse ei päästa su juukseid. Kui neid 3 asja teed poole aasta - kuu aja pärast märkad et su juuste seisund on paranenud ja nad näevad tervemad välja, 3 kuu pärast nad hakkavad normaalse kiirusega kasvama ja lõppeb väljalangemine(kuigi on ka norm. kogus juukseidmis PEAB välja kukkuma ja sellest ei pääse mitte keegi), 6 kuu pärast on nad märgatavalt pikemad, tugevamad, säravamad ja ei mingeid katkisi otsi. Ja viimane asi, soovitus ka juuksuritelt - lõpetage uskumist et juukseid on vaja lõigata iga kuu või 2 kuu tagant. Loll jutt, MITTE ROHKEM KUI 2 KORDA AASTAS kui sa tahad neid kasvatada ja ei mingeid lõikust "järgult" kuna see on 1 samm lühikeste juuste poole.
Soovin kõige paremat teile ja teie juustele!!
 
Mina- 16. september 2011, kl 09.37
1 leht on jäänud kasutada karbist ja mina olen rahul! Mul olid tagumikunin juuksed, kuid rikkusin nad pidevalt blondeerides ära ja lasin lõigata selle n.ö. Beckami soengu ja nüüd mõni kuu möödas ja juuksed juba õlgadeni, söön neid tablette ja minumeelest supervalik!
Nb! Olen kasutanud ka perfectili ja mingit muud ja siis neid mingeid drašeesid, nondega ei saanud väga aru ja mul on nüüd järsku küüned ka hakanud Evoniaga kasvama! Soovitan küll.
 
Mi 18. september 2011, kl 17.27
Alustasin ka Evonia söömisega...natuke nagu paistab juba õrne tulemusi aga eks kirjutan kui kuur on läbi ehk 2pakki (116) millest söödud vaid (18)
 
Kaisa 11. oktoober 2011, kl 16.10
Tere. Ostin ka neid kapsleid kuna juuksur soovitas. Lõhn on neil tõesti vastik ja suured on nad ka. Mina neelan neid nii, et panen näpuga hästi kurku. Mina ei usu, et need kinni jäävad ,sest need ju pehmed.
 
ma 14. oktoober 2011, kl 00.48
Kuna tõsteti vana teema, siis võin uuesti oma kogemust jagada. Peale kuuajast Evonia söömist sain juuksed kinni, kuna eelmine kord peale kuuri lõpetamist mingite kuude möödudes hakkasid need uuesti välja kukkuma (peale teist korda on 50% juustest kindlasti kadunud, siiani ehmatan iga kord, kui peegeldust või pilti näen enda hobusesabast), siis nüüd ühe paki lõppedes läksin järgmise järgi. Haisu ja maitsega olen ära harjunud, lõikan kapsli tükkideks ja söön nii, sest seda suurt jurakat siiani tervelt neelatud ei saa. Kuna hakkasin ära tulevaid juukseid alles hoidma, et oleks kohe võrdlusmoment, kas ja millal asi paremuse poole minema hakkab, siis saan tulemustest pildi panna: http://i53.tinypic.com/2u5dnj5.jpg
Soovitajale võin aga öelda, et ma ei föönita, ei sirgenda, ei lokita, ei värvi ega kasuta odavaid śampoone ega lõika iga kuu otsi, sellele vaatamata kasvavad mu juuksed imeaeglaselt (olen kasvatanud 20 aastat ja pikkus on rinnahoidja kinnitusest ca 10 cm allapoole). Sama lugu minu ema ja õega. Küüned on mul alati head olnud ja väga pikaks kasvanud.
 
Triin 05. veebruar 2013, kl 14.52
Olen kasutanud Evonia kapsleid nüüdseks üks ja pool karpi. Esimese karbi algul ei tulnud pesteski juukseid enam ära, kuid nüüd millegipärast enam nagu ei aitaks. Pestes tuleb juukseid meeletult, nagu varemgi. Tarbin neid ikka edasi, aga ei teadnudki, et üks kuur on 2 pakki. Kui kaua peaks siis pärast seda ootama, et uuesti võtma hakata?
Kuidas neid kapsleid veel katki saab lõigata.. :O Mul küll seda katsudes tunne, nagu seal oleks mingi õli või vedelik sees, pakil kirjas ka, et kest on želatiinist. Miks muidu kõval tabletil kesta vaja ja kapsel ju tähendabki vedelikuhoidisega anumakest?
 
Triin 05. veebruar 2013, kl 14.54
Lisan - need on puljongimaitselised, kuid mina neelan nii, et lasen selle keele keskossa, sest otsaga on soolast maitset rohkem tunda, joon ruttu palju vett peale.
 
ma 05. veebruar 2013, kl 20.20
Mina ostsin Evoniale lisaks platsentaampulle ja -šampooni. Sõin neid kapsleid ikka üsna pikka aega, viimase paki viimane leht jäi poolikuks ja hetkel on asi enam-vähem kontrolli all, platsentašampooni kasutan endiselt kogu aeg. Kapslid lõikasin ma katki kääridega. Kõik ravimikapslid on želatiinist, tavaliselt sees küll pulber, need lähevad soojas ja niiskes ise ka pehmeks (suvel näiteks) ja maos loomulikult lahustuvad. Evonial on jah õli sees. Õigemini pulber õlis, selline pasta, lõhn vastab maitsele - jube, aga ei ole soolane. Mingi taimne pulber taimses õlis või kuidagi nii. Pärast viskab terve päev seda maitset suhu. Mina lõikan neid katki põhjusel, et ei saa tervena neelata. Mingeid kahekuuseid kuure ei teinud, mu meelest võib neid süüa kas või lõpmatuseni, tegu ju loodusliku toidulisandiga.
 
oot 12. veebruar 2013, kl 00.25
Triin, kust sa selle võtad, et üks kuur on 2 pakki? Ise tarbinud juba 4 kuud, ehk kaka pakki ja kolmas varsti ka läbi.
 
@ 12. veebruar 2013, kl 13.19
Alustasin ka Evonia kapslite kuuri, sest juukseid tuleb meeletult peast. Arvan, et selleks on mitmeid põhjuseid: ravimid, stress, värvimine, kuumtöötlus (kuigi viimast püüan väga vähe teha) jne.
Hetkeseisuga olen ära võtnud pool ühe karbi kogusest umbes, aga erilisi tulemusi praegu veel pole... ikka endiselt pestes tuleb ikka suur peotäis juukseid ja kammides ka. Lasin juukseid lühemaks ka lõigata (enne olid poolpikad, nüüd veidi lühemad) lootuses, et äkki see ka aitab. Aga ei midagi.
Hea öelda, et ärge värvige juukseid... kui kasvavad hallid juuksekarvad ka. Päris hallikirjuna ei taha ju ka ringi käia.
 
MA 14. veebruar 2013, kl 15.49
Looduslikke värve võib kasutada või hennat-indigot, mässamist on, aga juustele mõjub hästi.
 
ma 14. veebruar 2013, kl 23.26
Minul hakkasid mõjuma kuu möödudes, midagi ei käi üleöö.
 
el. 02. aprill 2013, kl 08.02
hakkasin ka kasutama, sest kõik kiitsid. Nüüdseks olen jõudnud teise karbi esimese leheni, aga eriisi tulemusi kll nagu ei märkaks.. juukseid langeb ikka ja on katki.
 
... 14. juuli 2013, kl 13.56
Soovitus oma kogemustest Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Soovitan loobuda nendest kapslitest. Mul olid ka e
> luaeg lühikesed juuksed, ja räägiti et see on geen
> ides. Nüüd paari aasta pärast jõuavad nad juba puu
> sadeni.Esimene asi- lõpeta juuste värvimist värvid
> ega,on ka toonivaid šampoone ja muid asju mis ei s
> isalda eriti keemiat. teiseks, soovitan väga osta
> natuke kallimaid - aga proffi tooteid, näiteks BC
> seeria on väga hea, šampoon, palsam,mask ja hooldu
> s. Kolas väga tähtis asi - unusta ära FÖÖN, KOOLUT
> AJA, SIRGENDAJA JMS isegi kuumakaitse ei päästa su
> juukseid. Kui neid 3 asja teed poole aasta - kuu
> aja pärast märkad et su juuste seisund on paranenu
> d ja nad näevad tervemad välja, 3 kuu pärast nad h
> akkavad normaalse kiirusega kasvama ja lõppeb välj
> alangemine(kuigi on ka norm. kogus juukseidmis PEA
> B välja kukkuma ja sellest ei pääse mitte keegi),
> 6 kuu pärast on nad märgatavalt pikemad, tugevamad
> , säravamad ja ei mingeid katkisi otsi. Ja viimane
> asi, soovitus ka juuksuritelt - lõpetage uskumist
> et juukseid on vaja lõigata iga kuu või 2 kuu tag
> ant. Loll jutt, MITTE ROHKEM KUI 2 KORDA AASTAS ku
> i sa tahad neid kasvatada ja ei mingeid lõikust "j
> ärgult" kuna see on 1 samm lühikeste juuste poole.
>
> Soovin kõige paremat teile ja teie juustele!!





Oskad ehk soovitada mõnda toonivat šampooni ja kust neid saada?
 
KH 31. märts 2015, kl 13.03
Mina olen ka läbi teinud ühe kuuri ehk 2 pakki. Ja mõjusid väga hästi. Juuksed jäid kinni ja ei olnud endam probleemi et juuksekarvad laiali kuskil. Kui kasutamise lõpetasin, hakkasin märkama et juukseid tuleb jälle palju ära. Seega alustasin uuesti nende kasutamist! Juuksed jäid juba peale kahe lehe söömist kinni. Juuksed on mõnusad siledad ja olen aru saanud et kiirendab ka veidi juuste kasvu. Olen väga rahul nendega!
 
lisaks 02. aprill 2015, kl 14.33
Mõjub veel hästi,kui apteegist osta purk tsinki ja teha see kuur juurde. Tsink ongi mineraal küünte, naha ja juuste jaoks.
 
Mari 26. juuni 2015, kl 22.52
Minul samuti ainult kiidulaul. Alustasin Evonia kapslite võtmist eelmisel aastal, kui olin oma juustega väga hädas - lühikesed (õlgadeni - ei ole kunagi olnud pikemad), otsad kuivad, juustel puudus igasugune struktuur ja olid väga n-ö kräsus (ei hoidnud mitte kuidagi, mistõttu kandsin juukseid alati kinni).

Kahe kuu pärast ehk augustiks on mul tõenäoliselt juuksed esimest korda elus poolde selga, juukseid välja ei lange, on täiesti sirged, paksud ja ilusad! Juuksuri külastamisest möödus aprillis aasta... lihtsalt ei ole olnud vajadust minna, sest otsad on täiesti terved.

Muidugi lisaks regulaarsetele kapslite võtmisele muutsin täiesti ka oma juustehooldusharjumusi: lõpetasin juuste värvimise (loomulik kartulikoore toon on väga ilus!), kuumutamise (föönid-sirgendajad), igapäevase peapesu, SLSi sisaldavate šampoonide kasutamise jne. Internetist leiab mustmiljon blogi ja vlogi, mis neid teemasid käsitleb, seega kel huvi - uurigu.
 
Siil 18. detsember 2016, kl 19.04
Samuti esimene toode, mis minul juuksed kinni võttis, kohe päriselt. Ostsin kohe mitu pakki varuks ja teen pikema kuuri, hetkel käsil teine karp. Kammides tuleb nüüd ainult 7 karva peast ära, varem ikka hulgaliselt rohkem. Pea lae peal on väiksed juuksed kasvamas, heameel kohe!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!