Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
higiplekid valgel särgil...
 
A 11. august 2010, kl 23.56
Tere, mure on selline, et on paar valget särki millele jäävad väga kergesti kaenlaalustele jubedad kollased higiplekid. Võib ju kasutada igasuguseid pulki ja roll-on'e aga suvel inimene ikka higistab ning tegemist on ilmselt mingi erilise kanga materjaliga, aga "ilusad" kollased plekid on peale paari tunnist kandmist järel. Muidu on super mugavad t-särgid, suvel ideaalsed kandmiseks, aga iga päev on ka natuke jama neid pesta. Korraks viskab tunniks paariks selga, et poes ära käia, piisaks välja korra tuulduma panekust (kuna särk tegelikult mustaks siiski ei lähe ju, tegelikult isegi ei higista nii palju), aga peab pesema :(. Oskab keegi midagi soovitada äkki?... Sest olen vanematel särkidel tähele pannud, et pikapeale ei tule higiplekid enam pesus ka maha...
 
hm 12. august 2010, kl 02.09
no sellesuvises kliimas ma ausalt ei kujuta ette mingi särgi kandmist rohkem kui 1 päev, olgu ta siis valge või mingit muud värvi, mul ikka lähevad õhtul pessu. niisiis soovitan ikka läbi loputada, tuulutamisse mina küll ei usu.
 
A 13. august 2010, kl 18.09
jutt ei käigi sellest, et ma kannaksin särke hommikust õhtuni, vaid korraks, tunnikeseks selga panemisest. mure ongi just selles, et mul on palju valgeid särke ja see on ilmselt mingi materjali eripära, aga paaril neist jäävad sellised jubedad võilillekollased higiplekid järgi. ma tõesti ei taha uskuda, et kui ma siin 25 kraadise soojaga, tunnikeseks särgi selga panen, et poodi jalutada on see vaja kohe pessu visata... mõtlesin, et äkki kellelgi on mingit head nõu mida nende vastu teha, sest see ei saa kangamaterjalile ka hea olla kui seda nii palju pesta.
 
valgesärklane 15. august 2010, kl 22.30
see lihtsalt vist on nii. Ma olen tähele pannud, et kollased plekid tulevad just alles peale pesu nähtavale. Olen proovinud vanishiga, aga ei midagi. Peale kolmandat-neljandat pesu need plekid lihtsalt ei tule enam välja ja kõik. Alguses ma arvasin, et see on meie vee eripära (rauarikas, kuigi filter on vahel), aga nüüd kahtlen selles. Valged särgid meeldivad väga, aga pean nad peale paari kandmist kahjuks minema viskama. Kui kellegil on mingi nipp, siis kuulaks huviga.
 
kk 17. august 2010, kl 16.39
kui kangas väga läbi ei paista ja väga ei veni selga pannes, siis on abiks kleebitavad varrukakaitsed. samal põhimõttel nagu pesukaitse, kasutad korra ja siis viskad ära. müügil on näiteks rocca-al-mare prisma kõrval asuvas keemilises puhastuses. 12 tk vist on pakis ja ca 40 eek.
 
no 25. august 2010, kl 11.12
võib proovida valgendit (Ace), olen ise puuvillaste pluuside puhul otse pluusile valanud ja seista lasknud, on teinud valgeks küll, ilmselt õrnemad kangad seda ei kannata.
 
eiss delikeit 28. august 2010, kl 07.41
Kasuta roosat, unusta plekid.
Isegi mootoriõli ja sissetriigitud virsik.
 
n22nci 23. mai 2017, kl 15.36
Minul ka seda probleemi ettetulnud suviti, ennetada küll ei oska aga lahti sain selle juhendi järgi http://keemiline24.ee/13-torksat-plekki-ja-kuidas-neid-eemaldada/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!