viimase kommenteerija jutt on oletus ja ei oma tegeliku seisuga mingit pistmist.
kuna mees seal majas elab siis arvata võib et ta harib ka maad, sest muidu ta ju süüa ei saakski, sest eelpension mis ta endale välja ajas on väga väike.
arvelduskontod on jah arestitud, viimati kui suhtlesime 3 aastat tagasi, praeguseks ilmselt juba lausa suletud sest maainimesel pole raha mida pangakontol hoida.
mina ei ole meest pankrotti ajanud, pigem plaanis tema mulle lõpp peale teha selle viimase maja ostusooviga.
praegu on mu silmad avanenud ja näevad seda,mida ma enne ei osanud näha ega arvata.
ma ei taha jagada ainult maja vaid ka laenu ja sellisel juhul nii et ka tema PEAB hakkama maksma.
aga tundub et sellist varianti ei ole.
ma tõesti ei mõista, miks on õiglane et tema elab seal ja "hooldab" seda maja ja mina muudkui maksan.
Kui võtsime kahe peale, siis on ka temal oma rahalised kohustused,mida mina olen algusest peale täitnud, aga millest tema kõrvale hoiab.
ja mille eest ta mulle kogu aeg rõvedaid ja tigedaid sms saadab ja mind sõimab jne. sellest ma ka aru ei saa. see et ma loobusin igapäevasest töölt koju sõidust, mis on kokku 120 km ja soovin elada lähemal, kuna mul ei ole jõudu ega aega seda pikka maad iga päev sõita, see tundub talle alatu käik jne. kuna tema ei soovinud tulla elama sinna kus mina praegu elan, ehk siis enne abielu soetatud korterisse, siis see on tema valik.
aga ma ei soovi maksta tühja, st. asja eest mida ma kasutada ei saa ja sellest annab märku meievaheline olematu suhtlus ja temapoolne vaimne terror.
oleks ma kohe olnud nii tark nagu siinsed kommenteerijad, siis poleks seda viga juhtunud. aga asjaolud on praegu täpselt nii nagu nad on ja ma otsin väljapääsu.
seekord kasvõi üle peade, sest tunnen et ka mina olen midagi väärt ja soovin elada just nii nagu ma tahan.
see ei ole abielu, kui inimesed elavad lahus juba mitu aastat ja mul ei ole ühiselt soetatud vara vastu muud huvi, kui et asi oleks õiglane.
kui tema ei maksa selle eest, siis ärgu elagu ka seal.
see oli tema otsus lasta oma maja haamri alla, aga meie majja kolimise mõttega ta kindlustas endale turvalise tuleviku minu näol. tema elab ja naudib, mina maksan ja olen hädas, sest kui mul oleks see kergelt maksta, siis poleks probleemi. kuna mees on minust ka palju vanem siis ma ei kavatse tema eelnevatest abieludest sündinud lastega hakata jagama sedasama maja veelkord kunagi, hoidku jumal kui jagama hakkavad minu ja tema lapsed omavahel.
ei, sellist perspektiivi ma endale lubada ei saa ja praegu on viimane aeg tegutseda, et midagigi muuta.
raha mida mees nõuab lahutuse ja kogu oma maise vara eest kokku, on pangale tasutav pangalaenu suurus.
ma ei kavatsegi talle maksta, ei seda summat, ei väiksemat. otsin endale kõige sobivamat ja endale kõige paremat lahendust ja kindlasti advokaadi toel, kuid hetkel ma ei saa kuidagi selgusele mis siis oleks kõige parem lahendus.
ilmselt see, kui maja koos laenuga haihtuks ja ma saaks lahutuse.