Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Naaber häirib
 
Katri 02. september 2012, kl 09.06
Oleme kortermajas ja majas on selline inimene, kes püüab deroriseerida naabreid süüdistades neid.
Ei pea kinni öörahust, korteris on lärmamine ja joomine.
Elab sotsiaal pinnal ja sotsiaaltöötajad käivad kodus temaga rääkimas, korraks rahuneb ja algab taas otsast peale.
Sotsiaal pind ei aita kui meie naabriga läbi ei saa.
Tekibki mure, mida saaks ette võtta.
 
njaah 02. september 2012, kl 09.23
Midagi ei saagi sellise vastu teha,seda enam,et sotstöötajad on rääkimas käinud.Lahendus oleks enda elukoha muutmine või lihtsalt harjuda sellega.
 
teab 02. september 2012, kl 09.27
Politseisse avaldus ja kaasata ka teised naabrid, muidu rohkem võitlus tuuleveskiga. Sotstöötajate rääkimas käimine naljanumber. Ja politsei pidev väljakutsumine igakord, kui lärmab, rikub öörahu. Terroriseerimise vastu aitab kindlad matrejalid nt. lindistamine või keegi kohalik tunnistajaks, niisama jutule ei võeta. Köigeparem ühine tegutsemine nii sotsaal vallas , kui ka politseis. Mida ohem kaebusi seda kiiremini lahendatakse olukord. Kui asi kisub eluohtlikuks kohe politseisse! Muid võimalusi kahjuks pole.

Omal analoogne probleem ahistava naabriga, kes elab sots. pinnal, sotstöötajate poole pöördunud kirjalikult ja politseisse, kui naaber ähvardas kallale tulla, asi siiani lahenduseta. Ainasaks väljapääsuks äa kolimine.
 
teab 02. september 2012, kl 09.36
..kahjuks ka politsei ainult trahvib, ainsaks lootuseks, kui trahve kuhjub piisavalt, siis sots.töötajad on SUNNITUD TEGUTSEMA!
 
aa3aa3aa3 02. september 2012, kl 10.23
aga sa paku talle intiimteenust
ehk jääb vaiksemaks
 
soovitus 02. september 2012, kl 11.42
iga kord kui häirib öörahu siis kutsuge politsei, kui tegemist sotsiaalpinnaga siis lõpuks saate koos teiste korralke nabritega teha avalduse, et ei soovi teda enam baabriks ja kui sotsiaal teile vastu tuleb siis enam selle inimesega lepingut sots pinna kasutamiseks ei pikendata
 
Kui 02. september 2012, kl 19.27
on agressiivne naaber, võib juhtuda et ei tule keegi tunnistajaks. Võivad rääkida politseis hoopis vastupidist juttu, kuna kardavad oma naha pärast. Sellised ahistajad aga ise on üpris kavalad ja politsei tulles poevad oma korterisse peitu ning ei ava neile ust. Lindista omale kogu lärm ja kirjuta üles kuupäevad, millal on lärm. Need on tunnistused politsei jaoks. Muidu seesama ahistaja muudab ennast politseis imearmsaks vaguraks tegelaseks ja jääd veel ise süüdi, et tülitasid politseid.
 
kle 03. september 2012, kl 09.43
Kuule Katri,mitu klassi sul haridust ka on??Su postitus lausa kubiseb vigadest.
 
soovitus 03. september 2012, kl 10.15
no ja kui ongi agressiivne sisi las tuleb korra kallaal, lähed traumapunkti võtad arstitõendi, ja edasi meneteb juba politsei - füüsiline vägivald ju
 
*** 03. september 2012, kl 11.25
deroriseerida????
 
irwukene 04. september 2012, kl 11.52
"sotsiaalpind" kuulub kas riigile (omanikuks Eesti vabariik - vähe usutav) või kohalikule omavalitsusele (omanikuks KOV - tõenäoline).

1.korrarikkumiste puhul politsei välja kutsumine on elementaarne asi ja seda tuleb teha. väljakutsed peavad olema politsei andmebaasi talletatud. KOV või EV poole hiljem pöördudes, tuleb teha politseile päring väljakutsete kohta sellel ja sellel aadressil. politsei annab väljakutsete kohta kuupäevadega vastuse, mis tuleb kaasa võtta. kui pärast kolme väljakutset midagi ei muutu, tuleb teha politseile põhjendatud avaldus väärteo asja algatamiseks. politsei väljastab ametliku teate kas väärteo algatamise või sellest keeldumise kohta. olenevalt vastusest on edasised tegevused erinevad.

2.asju tuleb hakata ajama KOV-iga (KOV pind) või sotsiaalministeeriumiga (EV pind). kirjalik avaldus, kus nõutakse probleemiga tegelemist ja lahendamist. edasi kirjalikud järelepärimised, mida on tehtud ja ettevõetud probleemi lahendamiseks. olenevalt siis vastustest areneb välja edasine tegevus. asjaajamist KOV-iga peab toetama dokumentatsioon (politsei väljakutsed, avaldus väärteo asja alustamiseks, politsei vastus jne).

ma ei viitsi otsida praegu, aga vastavad paragrahvid, mille alusel tegutseda, leiad korteriomandiseadusest ise.
 
vasteks 04. september 2012, kl 19.08
irmus derror-error on naaprite juures!
Põhiharidus on vist kohustuslik
 
uudu 05. september 2012, kl 09.57
Aga osta maale maja, selline kus naabrid mitte lähemal kui paarsada meetrit. Siis peaaegu kaob ära see, et naabrid häirivad. Välja arvatud kui naaber pole suvitamas käiv linlane, kes paneb maki röökima ja sügisel jätab oma lemmikud lihtsalt maha.
 
vanamees-49 26. jaanuar 2014, kl 18.55
Sul amet selge, tead, mida pakkuda!
 
Häiring 25. oktoober 2023, kl 14.25
Väikelennukite müra häirib Peetri elanike elu Viimsi elanikke häirib merekohin. Eriti õhtuti Nõmmekaid häirib metsakohin ja sipelgate jalgade trampimine Lasnamäel häirivad lällavad venelased Kohila naisi ärritavad munadeta mehed Tartu külje all pōllule kolinud kurtsid lehmade ammumise üle Suure Lähkri elanikke härivat leviteeriv mõisahärra kuigi ta on juba vana kah. Sumbutis lõtk sees koliseb, müriseb ja pritsib õli. Kajaka kisa on hullem nii Viimsis kui riigikogus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!