Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Välisfirmadega suhtlemise eripärad
 
Rhal 02. märts 2016, kl 11.40
Lihtsalt igaks-juhuks mainin, et mõnes teises riigis võivad olla hoopis teised tavad ja kombed ning et näiteks mõnele tähtsale küsimusele ei pruugi e-maili teel üldse vastust saada ning tuleb siiski igal juhul helistada, mitte jääda lõputult vastuseid ootama. Lihtsalt endal tekkis olukord, kus tööandja lubas minuga ise ühendust võtta ja saatsin juba järgmisel päeval kuskil 3 väga olulist e-maili, hiljem veel mitmeid e-maile ja Skype sõnumeid, aga no lihtsalt ei peetud justkui oluliseks vastata ja tuli sellest endale ikkagi päris tõsine jama ning paljud asjad jäidki ebaselgeks. Tegemist oli kahjuks Soome ettevõttega, aga õnneks mitte soomlasega, aga no kui oled terve elu Eestis töötanud, siis ei tule selle pealegi, et keegi oma töötajaga ilma ühegi arusaadava põhjuseta selliselt käitub.
 
pekka 02. märts 2016, kl 15.22
sa läksid lihtsalt hoogu - ei ole vaja oma mõttetute kirjadega teise inimese postkasti risustada.
 
Rhal 02. juuni 2018, kl 07.33
Tegemist oli lihtsalt pättidega, muud midagi.
 
Rhal 02. juuni 2018, kl 07.46
Ja need, kes käituvad oma töötajatega nagu matsid, ongi matsid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!