Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Julianus Finants
 
juuli 30. mai 2018, kl 18.54
Tere!

Kas keegi on Julianusega kohut käinud? Kas on mõtet või on asi juba ette nende kasuks otsustatud? Tunnen, et nad teevad mulle liiga ja tõendusmaterjal on ka olemas, aga kas "lihtne" inimene nende vastu saab?
 
juu 04. juuni 2018, kl 13.26
ohh miks-miks-miks sa ei tegelenud võlaga siis, kui see tekkis - siis oleks olnud võimalus kokku leppida midagi ära teha. miks-miks-miks inimesed alati pöörduvad rinnad ees kohtusse ja kaotavad seal veel hulga raha mõttetut õigust taga ajades sentide üle - võlg jääb ikka olenemata sinu võidust või kaotusest.
VÕS § 103. Rikkumise vabandatavus
(1) Võlgnik vastutab kohustuse rikkumise eest, välja arvatud, kui rikkumine on vabandatav. Eeldatakse, et kohustuse rikkumine ei ole vabandatav.
 
T-Mac 05. juuni 2018, kl 09.08
Mis küsimus üldse. Loomulikult tasub kohut käia igasuguste inkassodega. Kui neil oleks teilt midagi nõuda, siis oleks nad ammu kohtus ära käinud ja asjaga tegeleks juba kohtutäitur.
 
Reelika 06. juuli 2018, kl 03.30
Tasub ikka..nad on suht kergesti võidetavad..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!