Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
kas on keegi naistest?
 
allaandja 14. juuni 2018, kl 14.26
Ootaks kogemusi naistelt, kes on vabatahtlikult vanemlikest õigustest loobunud ja kuidas elate peale sellist otsust? On siis kuidagi hingel kergem?
 
oh issand 14. juuni 2018, kl 19.28
Lõpeta ükskord see haige iba ajamine. Üritad rekordit püstitada eriti nõmedate postituste sadade kaupa postitamisega või? Mine ravile ja jäta foorum rahule, või postita vähemalt ühe nime alt, et teaks mitte avada sinu jampsimist ja ei peaks pidevalt sinu haiget pläma lugema.
 
mis haiget siin on? 14. juuni 2018, kl 20.09
Sa ikka tead, et ravil pole mõju , sest haiguse põhjus jääb samaks ja kas sa eelmine oled üks naistest, kes on oma lastest loobunud? Kui ei siis ei ole vaja pläma ajada.Iga inimese elu on tema enda asi ikka.Kas ta elab oma lastega või mitte , siis see on samuti naise enda asi.Mõni ei ole isegi võimeline lapsi kasvatama ja ei tahagi.Sellega rikub naine oma närvikava veelgi.
 
ohh issand jah 14. juuni 2018, kl 20.11
Sa tead väga hästi, mis on parim " ravim" .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!