Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Pedofiil 90 aastane
 
Liiva 17 -3 23. juuni 2018, kl 19.17
Pean yyrima koos korterit pedofiiliga. ta kiusab mind ajab telekaga ylesse juba kell 6 hommikul. ta elab tänu minu energiale mida ma saan ravimitega. juba läbi testotud. ta pressib valju teleka häälega minult vaga harva ja raskelt saadud ravimit. ja veel ta jallitab meid .kui.me lahme poodi ta laheb ka valja kodust ja tuleb siis kui.meie tuleme koju. ta nimi on Nikolai ja ta kannab pimeda prille kuigi ta kodus liigub vaga vabalt ilma priloideta. keerab kohe.nurgalt ara. ühesõnaga mida teha. politsei ütleb et kolige ara. aga ei ole meip kuhu kolida. ta terroriseerib valju telekaga meilt ravimeid välja või ahistab. sest ta mangis gaasi lekke välja et ma.kutsuks päasteameti. mehi tuli.lausa neli.....
 
Jurist 26. juuni 2018, kl 07.31
Neli meest pole paha algus. Aga gaasiga peab midagi ette võtma. Ja prillidega nurga taha keeramine on kahtlane, sellest peab teatama insdantssidele!
 
kaktusviin 27. juuni 2018, kl 18.23
Vbl vanamees tegi rahapesu. Kahtlane see 4 meest. niikaua kui viimane kusib minult katsub pulsi kas on halb v ei. annab see känd esimesele raha pihku.n tundub tsirkuse mustkunsti moodi....milleks siis nelja meest vaja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!