Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Dekreedirahad
 
Kristi 03. oktoober 2018, kl 20.25
Tere.
Juhtus minuga selline asi , et kohtutäiturid arestisid minu dekreedi rahad mis olid mulle mõeldud 140päevaks. Kohtutäitureid kokku oli 4. 3000€ jäeti mulle alles 460€. Kas mul on võimalus see raha tagasi saada ? Või mis ma selleks tegema peaksin? Rohkem sissetulekut mul peale selle raha pole. Äkki keegi oskab mulle nõu anda või on ise samas olukorras olnud??
 
ametnik olen 05. oktoober 2018, kl 07.31
Põhimõtteliselt tegi kohutäitur kõik seaduslikult. Inimlikult muidugi on sul ka järgmistel kuudel vaja millestki elada st elatusmiinimumi...

Sa andsid talle ennetavalt teada, et...kuupäeval Haigekassalt laekuv summa ...on 140p jaoks?
Ilmselt mitte?
Võid proovida teha avaldust, et saada ka järgmisteks kuudeks elatusvahendid...

Ja lapse sünni järel KINDLASTI avaldus, et sul on ülalpeetav(talle peab ka jääma) ning samuti anna teada, et hakkad saama riiklikke peretoetusi ja VH(neid ei tohi ära võtta)-kohtutäitur näeb, et arvele laekub raha aga ei näe, MIS RAHA-kui tegu on millegagi, mis ei kuulu arestimisele siis on võlgniku kohus sellest teada anda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!