Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
VAT? Inglismaalt tellides
 
minnijamanni 05. oktoober 2018, kl 18.24
Niisiis, tahan tellida Inglismaalt kaupa oma OÜ nimele, ma pole paraku käibemaksukohuslane. Nüüd UK poolt käib jauramine, et kus on VAT number ja kui seda pole, siis tuleb VAT juurde. Kas lisandub ainult meie tollis 20% või veel midagi?
 
mhhh 06. oktoober 2018, kl 11.43
Ikka veel midagi. Kui sul pole inglasele anda oma VAT-numbrit, siis on ta sunnitud lisama kaubale oma maa käibemaksu. Ei viitsi otsida, mitu % see inglismaal just on. Täpselt nii nagu inglane ütleb, tulebki ostule nende VAT juurde. Eestis ju sama välismaale müügiga. Kui ostjal kbm-numbrit pole, siis oled kah kohustatud 20% kbm otsa panema, mitte 0% nagu siis, kui müüd välismaa käibemaksukohustuslasele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!