Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Inkasso ja eelmise autoomaniku tasumata trahvid
 
Mari 03. november 2018, kl 10.52
Mulle helistas inkasso esindaja ja teatas, et minu selle aasta aprillis ostetud autol on 2 tasumata parkimisarvet eelmisest aastast. Kõne oli ähvardaval toonil ning inkasso esindaja teatas, et kui ma ei edasta neile eelmise omaniku andmeid, laseb parkla meie auto teisaldada (või oli see arestida). Kas mul on õigus, et nad ei tohiks üleüldse vastavalt andmekaitsele jagada mulle infot teise inimese tasumata trahvide kohta ja tegelikult ei ole mul mitte mingit kohustust neile anda eelmise omaniku nime? Samuti on ju tõendatav, et nõuded tekkisid enne auto ostu, seega ei tohiks ju olla parklapoolne piirangute kehtestamine meile lubatud? Ma ju võiksin isegi neile selle nime anda, kui nad ilusti küsiksid, kuid kahjuks ei ole ostu-müügileping enam alles. Ja samuti tekib siinkohalküsimus, et kas andmekaitse seadus muls eda teha lubabki :) Minu tavainimese mõistus töötab sellise loogikaga, kuid oleks tore siiski ka sellele kinitust saada
Maaks 07. november 2018, kl 10.02
Ignoreeri neid kõnesid, võid ka numbri blokeerida kui soovid. Neile mingit infot saata ei ole vaja. Auto numbri järgi on võimalik kõigil tasuta MNT-st vaadata, millal oli omanikuvahetus tehtud ja enne seda saadud trahvid ei puutu sinusse.
Nad ei jaga sulle infot teise inimese trahvide kohta, sest nad ei tea, kes see teine inimene on (teavad ainult auto numbrit) ning proovivad sinu kaudu temale jälile saada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!