Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Kortermajas suitsetamine
 
Küsin 27. detsember 2018, kl 14.19
Oleksin tänulik kui keegi teemaga kursis olev inimene nõu annaks. Kortermajas on peale renoveerimist ja ventilatsiooni paigaldamist probleemiks elanike suitsetamine nii oma rõdul kui akende peal. Enne renoveerimist seda probleemi polnud ja seda keegi ühistus ette ei näinud. Kas saab keelata inimesel oma rõdul või akna peal suitsetamist? Olen aru saanud, et ainuke võimalus seda teha oleks kui kõik omanikud võtaksid ühiselt sellise otsuse vastu ja see kantakse siis kinnistusraamatusse. Aga kui kõik nõus ei ole? Ja oletame, et kui ongi see otsus vastu võetud ja kinnistusraamatusse kantud, siis mida on võimalik teha nendega, kes sellest siiski kinni ei pea? Kas on normaalne kui inimene on ostnud rõduga korteri, et seal soovi korral suitsetada ja kuigi varem ei selgitatud, mis ventilatsiooni uuendamine kaasa toob, et siis nüüd peale renoveerimist seda lihtsalt omas kodus enam teha ei või?
 
??? 27. detsember 2018, kl 22.30
ot, kuidas see ventilatsiooni paigaldamine ja renoveerimine nüüd rõdul suitsetamise järsku probleemiks muutis? Enne ei seganud kedagi ja nüüd järsku on kohutav probleem?
 
väga lihtne 27. detsember 2018, kl 22.49
Kui lähed rõdule suitsu tegema, oleks vaja nendele avadele luugid peale panna, kui õhk puhas, teed lahti. Suitsumehed on alati olnud, ei saa neid metsa ka ajada, seal juhtub väga lihtsalt põleng.
 
oi, kui õudne! 28. detsember 2018, kl 00.30
Keelavad teiste inimeste mürgitamise!
https://www.err.ee/649375/sotsiaalministeerium-rodul-suitsetamise-keelamiseks-on-seadus-olemas
 
!"! 28. detsember 2018, kl 00.44
https://kodus.ee/artikkel/mida-teha-kui-uhistu-ahvardab-rodul-suitsetamise-parast-korteri-sundvoorandada
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!