Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Prillid
 
Lehepoiss 26. mai 2019, kl 20.18
Tere!

Mure prillidega, mis on vähem kui aasta vanad. Prilliraamid maksid 180€ ning mina isiklikult ootaksin selle summa eest väga-väga häid brändiprille. Prillid on ostetud Pro Optikast, meeldib nende valik ja teenindajad üldiselt ka toredad.

Esimene mure oli kolme kuu pärast ühe sangaga. Õrnalt logises. Mitu korda käisin pingutamas aga see ei aidanud, lõpuks öeldi mulle, et ma kujutan ette, et need logisevad. Esitasin kaebuse ning sain oma raamid korda, lisati ilmselt liimi.

Mõne kuu pärast puhastasin prille, tõmbasin fiiberlapiga sangad üle ja avastan, et brändimärk jäi pihku. Tõmbasin siis teiselt sangalt testiks sõrmega üle brändimärgi ning sealt jäi pool märgist pihku, teist korda tõmmates jäi ka teine pool.

Viisin prillid tagasi, ootasin 2 nädalat ja olin ilma prillideta, sain prillid tagasi. Uued sangad, millest üks on kergelt kumer väljapoole. Ja ühel sangal on brändilogo värv kergelt laiali läinud.

Mis arvate, olen ma liiga pedant või peaksin õigust nõudma minema? Ma lihtsalt ei näe, et olen selle raha eest kvaliteeti saanud ning mul pole aega pidevalt ühtede prillidega esinduste vahelt käia..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!